ΚΥΠΡΟΣ 1974-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ

H Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στις εκδηλώσεις μνήμης των Κυπρίων στην Θεσσαλονίκη

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Τ. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Προς Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Θεσσαλονίκης

Αγαπητέ Πρόεδρε Καλημέρα,

Σου στέλνω συνημμένα την πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη 6-7-2014  για τα 40 χρόνια κατοχής της Κύπρου και παρακαλώ όπως εκπροσωπήσετε το Ελληνικό Τμήμα ΙΡΑ. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους διοργανωτές παρακαλώ όπως απευθύνεται χαιρετισμό και έχετε επαφή με τον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου κ. Κώστα Καδή.

Με εκτίμηση

Καραπατάκης  Ιωάννης

Πρόεδρος ΕΤ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΗΛΙΑ

Θεσσαλονίκη 09-07-2014
Κύριε Πρόεδρε του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος IPA.
Ευχαριστούμε θερμά για την ανάθεση στην Τοπική μας, να εκπροσωπήσει το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, στις εκδηλώσεις των Κυπρίων που έλαβαν χώρα στις 06-07-2014 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και ειδικότερα, εκδήλωση στο άλσος αγνοούμενων κυπριακής τραγωδίας και κατόπιν εκδήλωση στην πλατεία προσφυγικού Ελληνισμού στο Δημαρχείο Καλαμαριάς. Ομιλητές: Πρόεδρος  Ένωσης Κυπρίων κ. Παντελής  ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ , ο  Υπουργός  Παιδείας και Πολιτισμού  κ. Κώστας ΚΑΔΗΣ  και ο Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς.
Η Τοπική μας, ανέθεσε την εκπροσώπηση στον Α΄ Αντιπρόεδρό μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, ο οποίος είναι και Γ΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.
Η εκπροσώπηση, κρίνεται ως απολύτως επιτυχής και ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία.
Συνημμένα, σας αποστέλλουμε και δύο φωτογραφίες, για το επόμενο περιοδικό "νέα της i.p.a."
Ο Πρόεδρος IPA Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα I.P.A. ανατέθηκε στην Τοπική μας, η εκπροσώπηση εκ μέρους μας του Ελληνικού Τμήματος, στις εκδηλώσεις
της Κύπρου για τα 40 χρόνια κατοχής, οι οποίες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 06-07-2014 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Η Τοπική μας Διοίκηση, ανέθεσε την εκπροσώπηση στον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, ο οποίος είναι και ο Γ΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A.
O κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, συμμετείχε στις εκδηλώσεις και είχε συνάντηση και συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Παντελή, τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κ. ΚΑΔΗ Κώστα και τον Αντιδήμαρχο Καλαμαριάς.