Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιουλ 30, 2016

Δράσεις από την I.P.A. Καρδίτσας
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καρδίτσα,18 Ιουνίου 2014
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ                  ΘΕΜΑ: « Γνωρίζω τον τόπο μου!»          
kar18-6-14aΤη νέα της δράση με τίτλο «Γνωρίζω τον τόπο μου» εγκαινίασε την Κυριακή 8 Ιουνίου η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Η νέα μας αυτή δράση απευθύνεται στις οικογένειες των μελών μας και τις οικογένειες των φίλων της Ένωσης μας και στόχο έχει να γνωρίσει στους Καρδιτσιώτες και σε όποιον άλλον το επιθυμεί τον τόπο μας. Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς αγνοούμε τα «διαμαντάκια» του τόπου μας και είναι πραγματικά εκπληκτικές οι αντιδράσεις όσων ανακαλύπτουν σταδιακά κάποια από αυτά.         Η δράση μας αυτή ξεκίνησε από τη Λαζαρίνα και τις εγκαταστάσεις της περίφημης εταιρείας ΙΠΠΟΤΟΥΡ. Η διοίκηση της εταιρείας φιλοξένησε τα περισσότερα από εκατό άτομα που έλαβαν μέρος και φρόντισε για την ξενάγηση μας στις εγκαταστάσεις του ιπποφορβείου, όπου αναπαράγονται, εκτρέφονται και εκπαιδεύονται μερικά από τα καλύτερα άλογα ιπποδρόμων. Η συνέχεια περιλάμβανε πικ-νικ μέσα στο πανέμορφο δάσος της Λαζαρίνας, λίγα μέτρα πιο πέρα. Τα πολλά παιδιά που πήραν μέρος στην εκδήλωση ξέδωσαν πραγματικά και απόλαυσαν κάθε λεπτό της ημέρας. Αργά το απόγευμα αποχώρησαν και οι τελευταίοι συμμετέχοντες, αναρωτώμενοι για τον επόμενο προορισμό, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα. Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο χώρο και τους αντιπροσώπους της Τ.Δ. Τρικάλων, που μας τίμησαν για ακόμη μια φορά προεξάρχοντος του Προέδρου κ. Κώστα Θεοχάρη.Ε

Λίγα λόγια για την ΙΠΠΟΤΟΥΡ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1932 από τον Άγγλο Ουίλιαμ Ριζ, στα «Ζωγράφεια» κτήματα που πήραν το όνομα τους από τον Χρηστάκη Ζωγράφο, γαικτήμονα της εποχής, ο οποίος έδωσε το όνομα και στη γνωστή συνοικία της Αθήνας. Όλα αυτά τα χρόνια χάρη στα αγέρωχα καθαρόαιμα, απόλαυσε εξαιρετικής φήμης και δίκαια θεωρείται από τα κορυφαία ιπποφορβεία της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, τα τελευταία χρόνια, στο χώρο ιδρύθηκε και λειτουργεί μονάδα παραγωγής μανιταριών, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο με την επωνυμία «Αγρόκτημα Λαζαρίνας». Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής είναι απαράμιλλης ομορφιάς και οι εικόνες μένουν αξέχαστες στον επισκέπτη.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους το κρεοπωλείο "Ναπολέων Γρηγορίου" στο Μουζάκι, το ουζερί "Το πέτρινο" στο Μουζάκι, το καφέ "Ηριδανός" στο Μουζάκι, την εταιρεία ενοικίασης καρεκλών κλπ. "Άγγελος Σβερώνης" στην Καρδίτσα, τη βιομηχανία κρεάτων «Μαράβας» στην Πύλη Τρικάλων και φυσικά τις εταιρείες ΙΠΠΟΤΟΥΡ & Αγρόκτημα Λαζαρίνας.            
‘Servo per amikeco’‘Υπηρετώ δια της φιλίας’   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος