5η Φιλική Συνάντηση Νήσου Κρήτης στο Ηράκλειο

Ιουλ 30, 2016

«5η διήμερη Φιλική Συνάντηση Τ.Δ. Νήσου Κρήτης»

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 5η Φιλική Συνάντηση Νήσου Κρήτης.

Συμμετείχαν :

Οι Πρόεδροι : Χανίων κ. Περράκης Ιωάννης - Λασιθίου κ. Πρινιωτάκης Γέωργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Τ.Δ. Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κώστας

Ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Τ.Δ. Χανίων κ. Κλεάνθης Μουστάκας

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. Αγγελική Αποστόλου, Κατερίνα Ανυφαντή, Κατερίνα Μπαριτάκη, Νίκος Μεντουδάκης, Ειρήνη Στεφανάκη, Ελευθερία Στίνη, Μαρία Κοροβέσου.

Δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του κ. Αδάμ Παραδεισανού, Προέδρου της Τ.Δ. Ρεθύμνου, ούτε και του ορισθέντα να εκπροσωπήσει την Τ.Δ. Ρεθύμνου κ. Εμμανουήλ Τσαγκαράκης, λόγω ιατρικού θέματος.

Συζητήθηκαν οι δράσεις που θα αναλάβουν από κοινού οι Τ.Δ. του νησιού μας και αφορούν την σύσφιξη των σχέσεων των μελών τους, την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο μέσω φιλανθρωπικών – πολιτιστικών ενεργειών τους και συζήτησαν επισταμένως για την 1η Συνδιάσκεψη γυναικών Αστυνομικών του κόσμου, περιηγήθηκαν στους χώρους που θα γίνει η τελετή έναρξης, η συζήτηση, τα σημεία που θα φιλοξενήσουν τις φιλοσοφικές μας αναζητήσεις μέσω των συζητήσεων και έμειναν όλοι εμφανώς ικανοποιημένοι.

Αναφέρουμε το σχόλιο του νέου Γενικού Γραμματέα της Τ.Δ.Λασιθίου στα Μ.Μ.Δ., αφού προηγουμένως εκφράσουμε στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο και στο νέο Γενικό Γραμματέα της Τ.Δ. Λασιθίου, τα θερμά μας συγχαρητήρια και να ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο τους, ότι :

« Σας ευχαριστουμε πολυ! Οταν η Κρητη γινεται μια , το αποτελεσμα δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο Καταπληκτικο!»   

Εμείς να ευχαριστήσουμε με την σειρά μας και να πούμε ότι οι Τ.Δ. της Κρήτης θα εργάζονται από κοινού για την ανάδειξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από το «Υπηρετώ δια της Φιλίας»


  Για την Ι.Ρ.Α. Ν. Ηρακλείου


   Ο     Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                   Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                     Κων/νος Μπαρκάτσας

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ