ΝΕΟ Δ.Σ. της Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιουλ 30, 2016

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: « Νέο Δ.Σ. της Τ.Δ. Καρδίτσας »

Την 21 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Τ.Δ. Καρδίτσας. Κατά τη συνεδρίαση της 26 Μαρτίου 2014 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑΣ Θωμάς

Β’ Αντιπρόεδρος: ΦΩΛΙΝΑ Δήμητρα

Γ’ Αντιπρόεδρος: ΑΡΣΕΝΙΟΥ Ηλίας

Γεν . Γραμματέας: ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος

Βοηθός Γεν. Γραμμ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπυρίδων

Ταμίας: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος

Βοηθός Ταμίας: ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων:

ΤΡΑΚΑΣ Ιωάννης

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

Πρόεδρος: ΤΖΕΡΤΖΕΛΑΣ Γεώργιος

Μέλος: ΣΕΜΠΡΟΣ Δημήτριος

Μέλος: ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Χαράλαμπος

‘Servoperamikeco’

‘Υπηρετώ δια τη φιλίας’

Ο                                                                                              Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                                           ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Τσιρώνης Ιάσονας, απευθυνόμενος στα μέλη της Τ.Δ. Καρδίτσας, αλλά και της ΙΡΑ γενικότερα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
TSIRONIS"Μετά από 9 χρόνια στο τιμόνι της Τ.Δ. Καρδίτσας και πολλά περισσότερα ως μέλος της ΙΡΑ, έφτασε η ώρα να αποχωρήσω και να παραδώσω τη σκυτάλη σε νέους και άξιους ανθρώπους, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ΙΡΑ, την Αστυνομία και την Κοινωνία εμπνεόμενοι πάντα από το ‘Servo per amikeco’. Την τελευταία τριετία η Τ.Δ. Καρδίτσας έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και προσφέρει πολλά τόσο στο συνάδελφο, όσο και στην τοπική κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες τοπικές διοικήσεις της χώρας. Το έργο αυτό είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί εγώ θα είμαι πάντα κοντά σας παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, ως απλό μέλος πλέον. Οι εμπειρίες μου από το χώρο της ΙΡΑ είναι ανεκτίμητες και μέσα από αυτή την πορεία γνώρισα σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους. Η ελληνική ΙΡΑ πρέπει να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της και οι άνθρωποι που ηγούνται σε κάθε επίπεδο να κινούνται μόνο σε κατεύθυνση προσφοράς και αλληλεγγύης και όχι με εγωιστικά ή συμφεροντολογικά κριτήρια. SERVO PER AMIKECO   (Υπηρετώ δια της φιλίας)"
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 27-3-2014
Κύριε Πρόεδρε - Αγαπητέ φίλε Γιώργο.
Θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου και μάλιστα αυτή την φορά στην θέση του Προέδρου.
Παρακαλώ, να μεταφέρεις σε όλο το νέο Δ.Σ. τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με τις ευχές μας, να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των μελών σας.
Η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο και αγαπητό φίλο ΤΣΙΡΩΝΗ Ιάσονα, για την άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Είμαστε βέβαιοι, ότι και στο μέλλον, η συνεργασία της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και της Τ.Δ. Καρδίτσας θα συνεχιστεί καθώς μας δένουν ισχυροί δεσμοί φιλίας.
Φιλικά - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ  Πρόεδρος IPA Θεσσαλονίκης
...............................................................................................................................................

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Δ. IPA ΣΑΜΟΥ
27-03-2014         ΠΡΟΣ
                         1.  ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                             ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
                         2. Εξελεγκτική Επιτροπή Τ.Δ. Καρδίτσας.
                         3.  Τ.Δ ΙΡΑ ΧΩΡΑΣ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗ -
                              ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήριο μήνυμα στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. Καρδίτσας Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.)
Πρόεδρε της Τ.Δ ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Συγχαρητήρια για την εκλογή σας!!!
Εύχομαι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Τ.Δ. ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή, τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την εκλογή τους και κάθε επιτυχία στα σχέδιά τους.
SERVO PER AMIKECO «Yπηρετώ δια της φιλίας»
Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. ΙPA Σάμου - Αβραμίδης Γεώργιος

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ I.P.A. XANIΩΝ
                                       Π Ρ Ο Σ
2/52/593            1.- Κον ΠΡΟΕΔΡΟ ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιο
                            2.- ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                 ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΘΕΜΑ: “Συγχαρητήριο μήνυμα στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας”
Κύριε Πρόεδρε - Αξιότιμε φίλε Γιώργο
Αγαπητοί μας φίλοι, συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας,
Με την ευκαιρία της εκλογής σας, της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας με τις θερμότερες ευχές, για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε.
Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων. SERVO PER AMIKECO  -  «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο   Πρόεδρος                                               H Γενική Γραμματέας
Ιωάννης Περράκης                                       Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
6981420346                                                6937126663

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ I.P.A. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
24/03/2014             ΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ I.P.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
“Συγχαρητήριο μήνυμα στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας”
Κύριε Πρόεδρε. Αξιότιμε φίλε Γιώργο.
Αγαπητοί μας φίλοι, συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας,
Με την ευκαιρία της εκλογής σας, της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Τ.Δ. Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας με τις θερμότερες ευχές, για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε. Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.
SERVO PER AMIKECO  «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΗΝΥΜΑ AΠΟ ΤΗΝ I.P.A. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
κ. Πρόεδρε - Αγαπητέ φίλε Γιώργο
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άξια επανεκλογής σου και αυτή τη φορά στη θέση του Προέδρου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη θητεία σας για την ευόδωση όλων των προσπαθειών, που αφορούν τους κοινούς μας στόχους.
Επίσης καλή επιτυχία και στους συναδέρφους μου που εκλέχθηκαν κατά τις πρόσφατες εκλογές της Τ. Δ. . Υγεία και δύναμη σε όλους.
Ενα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω, στον απερχόμενο Πρόεδρο, τον φίλο μας, τον Ιάσωνα.
Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Ηράκλειο Κρήτης

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Ρ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ
Καβάλα, 27-03-2014             ΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ I.P.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
“Συγχαρητήριο μήνυμα στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας”
Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητέ φίλε Γιώργο.
Αγαπητοί μας φίλοι, συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας,
Με την ευκαιρία της εκλογής σας, της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψη των καθηκόντων σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Καρδίτσας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήρια μας, συνοδευόμενα με τις θερμότερες ευχές μας.
Επειδή και εμείς είμαστε νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, ευελπιστούμε στην συνεργασία, όλων των Τοπικών Διοικήσεων με το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, ώστε τα οράματα και οι στόχοι της Ι.Ρ.Α. να γίνουν πραγματικότητα και η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών να κατέχει την θέση που της αξίζει πραγματικά. SERVO PER AMIKECO  «Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο   Πρόεδρος                                       Ο Γενικός  Γραμματέας