Συνεδριακό Κέντρο Gimborn

Ιουλ 29, 2016

Το Διεθνές  Εκπαιδευτικό και Σεμιναριακό Κέντρο της ΙΡΑ, Schloss Gimborn είναι  εκπαιδευτικό ίδρυμα ενηλίκων  σε έναν μεσαιωνικό πύργο  και ειδυλλιακό περιβάλλον, περιστοιχισμένο από δέντρα και μπροστά σε μια υπέροχη λίμνη μεταξύ Φρανκφούρτης και Κολονίας

Θεωρείται η «σημαία» της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών και έχει ως στόχο να προσφέρει σε αστυνομικούς από όλο τον κόσμο, εργασιακή γνώση σε ένα περιβάλλον συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγουν τις μεταξύ τους σχέσεις   και ανταλλάσουν επαγγελματικές εμπειρίες.

Το πρόγραμμα σεμιναρίων καταρτίζεται κατ’ έτος και συνήθως απαρτίζεται από 36 σεμινάρια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, διαρκείας πέντε ημερών έκαστο, με θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος. Τα σεμινάρια μπορούν να τα εισηγούνται όλα τα Εθνικά Τμήματα που συμμετέχουν στο θεσμό της ΙΡΑ και πραγματοπούνται  σε διάφορες γλώσσες. Πολλά δε από αυτά, γίνονται παράλληλα σε δύο γλώσσες. (με παράλληλη μετάφραση.

Σ’ αυτά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα ενεργά μέλη της ΙΡΑ, κατόπιν συνεννοήσεως με το Εθνικό τους Τμήμα

Το πρόγραμμα Σεμιναρίων για το έτος 2012 μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της Gimborn