Προσφορά τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Σεπ 26, 2020

Αθήνα  26 Σεπτεμβρίου 2020

ΘΕΜΑ: ΄΄Προσφορά τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας.΄΄

Η μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) δεν θα μπορούσε να είναι απούσα στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι κάτοικοι του Νομού Καρδίτσας μετά τις πρόσφατες πλημμύρες. Την Παρασκευή 25/09/2020 ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Παπανικολάου Κων/νος και ο Ταμίας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας εκπροσωπώντας το Εθνικό Τμήμα, παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και στην υπεύθυνη αυτού κα. Κουλούρα Ελένη μεγάλη ποσότητα νερών, τροφίμων μακράς διάρκειας  και ειδών προσωπικής υγιεινής.

Μαζί μας ήταν η αθλήτρια στο βάδην και μέλος της Εθνικής Ομάδας με συμμετοχή σε Παγκόσμιες διοργανώσεις κα. Ντρισμπιώτη Αντιγόνη, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παπακώστας Χρήστος εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος με όλα τα μέλη του Δ.Σ. τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξη αυτής της προσπάθειας και την άψογη φιλοξενία.

Οι αρχές της Ένωσης μας είναι φιλία- αλληλεγγύη- αλληλοβοήθεια, τις οποίες θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε με πάθος.

SERVO PER AMIKECO
                                                            Υπηρετώ δια της φιλίας