Εθιοτυπικές επισκεψεις μελών Δ.Σ.- Εθνικού Τμήματος

Σεπ 25, 2020

Αθήνα  24 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΄΄Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Β΄ Αντιπροέδρου και του Ταμία του Εθνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.΄΄

1. Την Πέμπτη 10-09-2020 ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Παπανικολάου Κων/νος και ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, επισκέφθηκαν την Τ.Δ. Βοιωτίας όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Τζιτζώκο Ιωάννη.
2. Την Παρασκευή 11-09-2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Φθιώτιδας κ. Χάψα Εμμανουήλ.
3. Την Πέμπτη 17-09-2020 επισκέφθηκαν τον ξενώνα της Ένωσης μας στο Νυμφαίο και συζήτησαν με τον διαχειριστή κ. Παπαμιχαήλ Αναστάσιο θέματα συντήρησης αυτού, εν συνεχεία συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Τ.Δ. Φλώρινας κα. Ναλμπαντίδου Παρασκευή και μέλη αυτής.
4. Σε όλες τις συναντήσεις συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της Ένωσης μας, έγινε ανταλλαγή απόψεων, ενώ επιβεβαιώθηκε το θετικό και φιλικό κλίμα με κοινό γνώμονα την πρόοδο και την προσφορά στα μέλη και στον συνάνθρωπο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε της Τοπικές Διοικήσεις για την εγκάρδια υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

SERVO PER AMIKECO
                                                           Υπηρετώ δια της φιλίας