3η Εβδομάδα δράσης Ελληνικού Τμήματος

Ιουν 02, 2020

logo 3η εβδομαδα δρασης 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Ικτίνου 2,
105 52 - Αθήνα
ΕΛΛΑΣ

           
           
Αθήνα, 2 Ιουνίου 2020


 Προς:     

            ΤΔ ΙΡΑ ΧΩΡΑΣ
                

ΘΕΜΑ: «3η Εβδομάδα Δράσης Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ


      Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Τμήμα Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), στο πλαίσιο του επιτυχημένου πλέον θεσμού των εβδομάδων δράσης και με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών Παύλου, διοργανώνει από 22-29 Ιουνίου 2020 την 3η Εβδομάδα Δράσης.
Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα, με κοινωνικές δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ότι πιστεύετε ότι θα αναδείξει τις αρχές και τις αξίες μας και θα προβάλει την ΙΡΑ σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Επίσης το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, ομόφωνα αποφάσισε:
1.Την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για το χωριό SOS (τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής) , με δαπάνη ποσού ύψους 250 ευρώ και προσφορά αυτών στο χωριό.

2.Τη  Συλλογή βιβλίων  και γραφικής ύλης  (Τετράδια, στυλό, μολύβια, χαρτί φωτοτυπικό, επιτραπέζια παιχνίδια, σκακιέρες και σκακιστικά βιβλία) με την συνδρομή των τοπικών διοικήσεων και δωρεά για τις ανάγκες των σχολείων  του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων Αυλώνα, μια δράση πολιτισμού και αλληλεγγύης. Τα συλλεχθέντα υλικά θα παραδοθούν σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία  Αντεγκληματικής Πολίτικης του υπουργείου μας. Το Εθνικό Τμήμα, θα αναλάβει τη συλλογή στα γραφεία μας, Ικτίνου 2, έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου.
    Σας αποστέλλουμε συνημμένα την αφίσα, το λογότυπο και τη φόρμα συμμετοχής.
    Με τις εκ των προτέρων ευχαριστίες μας

 

SERVO PER AMIKECO
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Poster ACTION WEEK 01

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1