Προσκυνηματική εκδρομή την "Κυριακή της Ορθοδοξίας", στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καρλόβασι.

Μαρ 10, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΑΜΟΥ


Η εκδρομή την "Κυριακή της Ορθοδοξίας"του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε (με δυο λεωφορείατουριστικά) η Προσκυνηματική εκδρομή την "Κυριακή της Ορθοδοξίας", στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καρλόβασι.
Οι εκδρομείς μέλη της ΙΡΑ Σάμου και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου  προσκύνησαν και συμμετείχαν στην λιτάνευση και περιφορά των Ιερών Εικόνων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος.
Στη συνεχεία οι εκδρομείς με την παρουσία τους και την κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδη Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου Μητώνα Στέφανο τίμησαν την εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Σάμιο ήρωα των Ιμίων Χριστόδουλο Καραθανάση στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.
Στην επιστροφή όλοι οι εκδρομείς γευμάτισαν στην περιοχή πλατανάκια του Αγίου Κωνσταντίνου απολαμβάνοντας μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή.

Η μετακίνηση ήταν δωρεάν! προσφορά της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑΜΟΥ.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ