Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσεβίου, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς

Φεβ 22, 2017

Σύνδεσμος Απόστρατων Αστυνομικών Σάμου.
Τ.Δ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου.
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.


Πρόσκληση


Μνημόσυνο για τους πεσόντες αστυνομικούς
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στο Άνω Βαθύ της πόλεως Σάμου και με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών  κ.κ Ευσεβίου, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς, αλλά και για όλους τους Συναδέλφους που δεν βρίσκονται πια κοντά μας.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους, του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου, της Τοπικής Διοίκησης Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου να δώσουν το παρόν και να ενώσουν τις προσευχές τους μαζί μας για εκείνους τους Συναδέλφους που χάθηκαν προστατεύοντας την έννομη τάξη και την κοινωνία.


Υ.Γ ο κάθε φορέας που θέλει να καταθέσει στεφάνι το επιμελείται ο ίδιος και το φέρνει στο χώρο του μνημείου για να το παραδώσει στον τελετάρχη κ. Σακερλή Γεώργιο γραμματέα της ΙΡΑ Σάμου.


Το πρόγραμμα:
12.00 Επιμνημόσυνη Δέηση.
12.15 Προσφώνηση.
12.20 Κατάθεση Στεφάνων.
12.30 Εθνικός Ύμνος.
Για τα Δ.Σ
Οι πρόεδροι
Αβραμίδης Γεώργιος
Τσουρής Θωμάς

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ