ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα θεατρική παράσταση ‘Σαλώμη’ , στην οποία είχε την τιμή και την χαρά να είναι χορηγός ιη Ι.Ρ.Α Χανίων

Φεβ 12, 2017

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
31 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
1986-2017
       Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων-Τ.Κ. 73100 Χανιά
Τηλ. 28210 -57023-50047 -Fax. 28210 - 57023- 50047
                         E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web : www.ipachania.gr

Αριθ. 2/52/ 577                                                              Χανιά 09 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ «Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα θεατρική παράσταση ‘Σαλώμη’ , στην οποία είχε την τιμή και την χαρά να είναι χορηγός ιη Ι.Ρ.Α Χανίων»


Έγινε πλέον θεσμός για την  Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών να δίνει το παρόν και σε σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με φιλανθρωπική  κατεύθυνση όπως αυτή  της υπέροχης θεατρικής παράστασης  «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάιλντ από 27 έως 30 Ιανουαρίου 2017 στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» ,από τον Θεατρικό Οργανισμό «Πολιτισμικός Νότος», στην οποία είχε την τιμή και την χαρά να είναι χορηγός η Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ και η οποία ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία αφού οι παραστάσεις έγιναν  έξι , από τέσσερις που είχαν προγραμματισθεί , καθότι ήταν πραγματικά πολυπληθής και συγκινητική η προσέλευση του κόσμου.
Η συγκεκριμένη παράσταση εκτός της καλλιτεχνικής της  πλευράς είχε και στόχο την αλληλεγγύη ,την αγάπη στον συνάνθρωπο-συμπολίτη και σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία  θα διατεθούν στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ  και αφετέρου την συγκέντρωση φαρμάκων για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη σε κουτί του ΚΙΦΑΧ ( Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων) το οποίο είχε τοποθετηθεί στο φουαγιέ του θεάτρου και το οποίο οι πολίτες θεατές της παράστασης   γέμισαν.    
Ιδιαίτερη ήταν η χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων για την συμμετοχή στην θεατρική παράσταση της ηθοποιού Βιγλάκη Ελένης αναπληρωτή Γ. Γραμματέας της Τοπικής μας Διοίκησης,  αλλά και η παρουσία νέων εγγεγραμμένων μελών της Τοπικής μας Διοίκησης τα οποία έδωσαν το στίγμα της αγάπης τους προς την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και σε αυτά που πρεσβεύει.

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  ,έδωσε άλλη μια φορά  το βαθύ νόημα  του “Servo Per Amiceko”  ,αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των πολιτών και διοργανωτών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συντελεστές της  παράστασης , τους ηθοποιούς και ιδιαίτερα στην σκηνοθέτη αυτής           κ. Κριαρά Ευαγγελία.
              
SERVO PER AMIKECO
 «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Ο  Πρόεδρος                                                                                 Η Γενική Γραμματέας
    Περράκης  Ιωάννης                                                                       Ελένη Παπαθανασίου
   

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ