Εκδηλώσεις Τοπικής Διοικησης Λασιθίου 2016

Ιαν 15, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Εκδηλώσεις της ΤΔ Λασιθίου 2016

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 του Εσωτερικού κανονισμού , συντάχθηκαν τα έντυπα για τον απολογισμό των δράσεων

της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και απεστάλθησαν για ενημέρωση στα οριζόμενα μέλη των επιτροπών.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε μερικές από τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

1 Διοργάνωση και υλοποίηση φιλικής συνάντησης Τοπικών Διοικήσεων Κρήτης το Σάββατο 09/04/2016 στον Άγιο Νικόλαο.

 2   Επαναλειτουργία θεσμού IPA Club με εγγραφή πάνω από 60 καταστημάτων, Παρουσίαση εν λόγω θέματος στο Πανελλήνιο συνέδριο και κατόπιν πρότασης μας και απόφασης της Γενικής συνέλευσης της Δ.Ε.Α. σχεδιασμός και υλοποίηση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που έδωσε κίνητρα σε πολλούς συναδέλφους να εγγραφούν στην Δ.Ε.Α.
  3  Κατόπιν ενεργειών του Δ.Σ. εύρεση χώρου και δημιουργία γραφείων της Τ.Δ. Λασιθίου που σκοπό έχουν να μπορούν πλέον τα μέλη μας να έχουν ένα χώρο για τα Δ.Σ. τους καθώς και να επισκέπτονται τα μέλη της ΔΕΑ που έρχονται στο Νομό Λασιθίου.
    4 Εγκαίνια χώρου και εκδήλωση για τα μέλη με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2016.
   5 Δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας της Τ.Δ. Λασιθίου και αγορά δύο ποδοσφαιρικών στολών για την ομάδα μας.
    6 Περισυλλογή ρουχισμού και διαμοιρασμός στα τρία κοινωνικά παντοπωλεία των πόλεων του Νομού μας.
   7 Διοργάνωση εσπερίδας – συνάντησης στις πόλις του Νομού μας (Σητεία – Ιεράπετρα – Άγιος Νικόλαος) προκειμένου βρεθούμε με τα μέλη μας και ενισχύσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις.
   8 Διοργάνωση και υλοποίηση στις 6/6/2016 ποδοσφαιρικού Αγώνα μεταξύ ΙΡΑ – Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σητείας τα έσοδα του οποίου βοήθησαν στην αγορά καρδιολογικού εξοπλισμού για την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου της Σητείας
   9 Διοργάνωση στις 29/5/2016 εκδρομή στη Νήσο Σπιναλόγκα με συμμετοχή΄ περί των  80 ατόμων από μέλη των Τοπικών Διοικήσεων Νήσου και μελών των οικογενειών τους
   10 Δημιουργία ιστοσελίδας www.ipalasithiou.info από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Λασιθίου με σκοπό την άμεση ενημέρωση των τοπικών Διοικήσεων της ΔΕΑ περί των δραστηριοτήτων μας καθώς και την εξάπλωση – ενημέρωση σε όλη την κοινωνία του Νομού μας, για τις δράσεις της ΔΕΑ.
   11 Εκδρομή στις 10/7/2016 στην παραθαλάσσια περιοχή Μόχλος με συμμετοχή από μέλη του Νομού μας.
   12 Διοργάνωση και υλοποίηση εκδρομής στη Νήσο Σαντορίνη τον Οκτώβριο 2016 περί των 40 ατόμων από την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου.
   13 Διοργάνωση και υλοποίηση 3ου Παγκρήτιου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των Τοπικών Διοικήσεων Νήσου Κρήτης με περισυλλογή αντί εισιτηρίου τροφίμων που διατέθηκε στο ΟΚΥΔΑΝ για τις οικονομικά εξασθενημένες οικογένειες του Νομού μας.
   14 Φιλοξενία και ξενάγηση Αστυνομικών της Δ.Ε.Α. από το Εθνικό Τμήμα της Ελβετίας και προβολή της φιλοξενίας και του πνεύματος της ΔΕΑ στα Τοπικά ΜΜΕ
   15 Διοργάνωση και πραγματοποίησης Ημερίδας Ιατρικής Ενημέρωσης μελών της Δ.Ε.Α. στις 20/11/2016 με ενημέρωση των μελών για Ιατρικά θέματα που μας αφορούν λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος μας.
   16 Δημιουργία και παρουσίαση αίθουσας εκδηλώσεων της Δ.Ε.Α.. Κατόπιν προσωπικής εργασίας των μελών της ΔΕΑ δημιουργήθηκε μία αίθουσα εκδηλώσεων που σκοπό έχει να φιλοξενήσει τις Εκδηλώσεις της ΔΕΑ σε ένα υπερσύγχρονο και φιλικό περιβάλλον.
   17 Προσφορά στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ποσότητας σκεπασμάτων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική κατά την περίοδο του χειμώνα.
   18 Δημιουργία υπερσύγχρονης ιστοσελίδας www.ipalasithiou.gr σε αντικατάσταση παλαιάς η οποία είναι δια δραστική και συμβατή με τις κινητές συσκευές.
   19 Παρουσίαση σε όλη την επικράτεια της εφαρμογής IPA CLUB που δημιουργήθηκε με προσωπική εργασία του Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κατόπιν αποφάσεως της Γενικής συνέλευσης της ΔΕΑ.
   20 Συμμετοχή στην ημέρα αγάπης που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Νικολάου με προσφορά φαγητού στους συμμετέχοντες που φτιάχτηκε από τις γυναίκες των μελών της Δ.Ε.Α. Λασιθίου. Έσοδα εκδήλωσης μοιράστηκαν στις οικονομικά εξασθενημένες οικογένειες του Αγίου Νικολάου.
   21 Πραγματοποίησης Λαχειοφόρου για την οικονομική ενίσχυση έλους της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου του οποίου μέλος της οικογένειας του μετέβηκε στο εξωτερικό για σοβαρή εγχείρηση
   22 Διοργάνωση και επιτυχημένη πραγματοποίηση Ομιλίας από τον Πρόεδρο της ΤΔ Λασιθίου σε κοινωνική ομάδα του Δήμου Αγίου Νικολάου κατόπιν σχετικού αιτήματος τους.
   23 Διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης με ψυχαγωγικό υλικό στα παιδιά των μελών της ΙΡΑ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας

Φραγκάκης Κων/νος                ΖΕΡΒΑΚΗ Μαρία Σπυριδούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ