ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεκ 20, 2016

Καλαμάτα,  17 Δεκεμβρίου  2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στη Περιφέρεια επισκέφτηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα όπου  τον  υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξίαρχος κ. Σταύρος Τουφεξής.
            Τον κ. Αρχηγό συνόδευε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος.
 Ο κ. Αρχηγός, πραγματοποίησε ομιλία στο αστυνομικό προσωπικό, ενημερώνοντάς μας για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.
Στην συνέχεια συναντήθηκε με το Προεδρείο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Μεσσηνίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλο, το Γενικό Γραμματέα κ. Ηλία Αξιοτόπουλο και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Βασίλειο Τουφεξή.
Τον ευχαριστήσαμε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τονίζοντας τη σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα που προσφέρει η Δ.Ε.Α. στο κοινωνικό σύνολο και στους συναδέλφους.
Από την Τοπική μας Διοίκηση  προσφέρθηκαν, στον κ. Αρχηγό, ως αναμνηστικό δώρο  της επίσκεψής του,  τιμητική πλακέτα, λάβαρο της Τοπικής μας Διοίκησης καθώς και καλάθι με τοπικά προϊόντα.


Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας

    

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ     ΗΛΙΑΣ ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ