Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στη Δαδιά , από αστυνομικούς του Σουφλίου

Δεκ 18, 2016

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στη Δαδιά, απο αστυνομικούς Σουφλίου

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου σε συνεργασία με την Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.), πραγματοποίησαν στις 15-12-2016 στο ΜΟΝΟ-θέσιο Δημοτικό Σχολείο Δαδιάς μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Οι λιγοστοί μαθητές (οκτώ -8- τον αριθμό) ευχαρίστησαν τους Αστυνομικούς και συμβολικά δώσανε στον Διοικητή και Μοίραρχο του Α.Τ. Σουφλίου σαν δώρο μία Χριστουγεννιάτικη Κάρτα με τις ευχές τους.
Ο Μοίραρχος, από την πλευρά του ευχαρίστησε τους μαθητές και την Δασκάλα και ευχήθηκε την επόμενη Σχολική περίοδο τα παιδιά να είναι περισσότερα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να κλείσει το Σχολείο και να μεταφερθούν τα παιδιά σε Δημοτικά Σχολεία του Σουφλίου, γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπου υποστέλλονται οι Σημαίες, δύσκολα ξανα-επαίρονται.

Αργότερα, σε καφενείο του Χωριού, οι Αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι τα παιδιά του Δημοτικού κανονικά είναι δεκαέξι (16) πλην όμως κάποιοι γονείς εγγράψανε τα οκτώ (8) εξ αυτών σε Δημοτικά Σχολεία του Σουφλίου κι έτσι το Δημοτικό Σχολείο Δαδιάς από ΔΙ-θέσιο υποβιβάστηκε σε ΜΟΝΟ-θέσιο.
Πέραν του μηνύματος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Αστυνομίας, με αυτό το άρθρο μας θέλουμε να κρούσουμε τον Κώδωνα του Κινδύνου της ύπαρξης του Δημοτικού Σχολείου Δαδιάς. Γιατί δυστυχώς αν πάψουν να ακούγονται παιδικές φωνές στο Χωριό μας, τότε δεν θα διαφέρει το χωριό πολύ από τα … Κοιμητήριά του.
Είθε ο Θεός να μας φωτίσει όλους για να πράξουμε τα ορθά έργα για το καλό του Τόπου μας.
ΑΜΗΝ.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ