ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΤΟ SOMBOR

Δεκ 14, 2016

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
        HELLENIC  SECTION-REGION KEFALONIA
     

                                                                                                 Αργοστόλι   13 Δεκεμβρίου 2016

                                                
                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Τοπική διοίκηση ΙΡΑ Κεφαλονιάς επισκέφτηκε πρόσφατα την πόλη SOMBOR της Σερβίας ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του ΙΡΑ SOMBOR κυρίου Damir Petrovic .

Η  συνάντηση μας, με τους εκεί συναδέλφους , έγινε σε κλίμα πραγματικής φιλίας και αλληλεγγύης . Αισθανθήκαμε  αληθινά  ότι η αστυνομική οικογένεια δεν περιορίζεται σε σύνορα .Συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν τις δυο αστυνομίες  ,ενώ παράλληλα έγιναν συναντήσεις με τοπικούς υπηρεσιακούς, και πολιτικούς  φορείς καθώς και με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η επίσκεψη μας προβλήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ. Κατά την παραμονή μας εκεί, έγινε ξενάγηση σε μουσεία ,γκαλερί, ιστορικούς ναούς κ.α ενώ συμμετείχαμε σε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις .Μεταξύ των δυο διοικήσεων  έγιναν ανταλλαγές δώρων και αναμνηστικών με αστυνομικό και τοπικό περιεχόμενο.

Ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος Σερβίας Nebojsa Pantelic  μας υποδέχθηκε στα γραφεία του εθνικού τμήματος ΙΡΑ Σερβίας στο Βελιγράδι και  παρέθεσε γεύμα στην αντιπροσωπεία της Κεφαλονιάς . 

Εμείς  ανταποδώσαμε την πρόσκληση στους συναδέλφους του SOMBOR να επισκεφτούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και να γνωρίσουν καλύτερα την ελληνική αστυνομία ,την ιστορία , τον πολιτισμό και τις ομορφιές  της Ελλάδας και κυρίως της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης .

Ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη κ. Damir Petrovic για την αγάπη με την οποία μας περιέβαλε και την αξέχαστη φιλοξενία του, τον πρόεδρο του Εθνικού τμήματος Σερβίας κ.Nebojsa Pantelic  για την υποδοχή του και τον επίτιμο πρόξενο Σερβίας στην Ελλάδα κ. Βικτωρ Ρουχωτά για την σημαντική συμβολή του στην άριστη διοργάνωση της επίσκεψη μας στην Σερβία , την αγάπη του για την Αστυνομία και την τιμή που μας έκανε να είναι μαζί μας στο ταξίδι.                                                                    
                                                                SERVO  PER  AMIKECO
                          O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                                        ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ