Εθιμοτυπική επίσκεψη αρχηγού ΕΛ.ΑΣ στα γραφεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τ.Δ.Ηλείας

Δεκ 07, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , στον Πύργο, προέβη ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος, συνοδευόμενος από τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη, τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο και τον Δ/ντη της Δ.Α. Ηλείας Ταξίαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ Κων/νο.

Τον κ. Αρχηγό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α. κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη σύντομη αναφορά του μεταξύ άλλων τόνισε ¨κ. Αρχηγέ, σας υποδεχόμαστε στο γραφείο της Ένωσης με μεγάλη χαρά τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους εξαίρετους ανώτατους Αξιωματικούς που σας συνοδεύουν.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και την ένωση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την ανιδιοτελή προσφορά μας στους συναδέλφους και τους πολίτες¨.

Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ για το ότι έχετε προσφέρει στη Δ.Ε.Α. και το επαγγελματικό ταμείο. Στη συνέχεια ο κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει ο ίδιος τα τελευταία εννέα (9) χρόνια με την ιδιότητα του Α΄ Αντιπροέδρου του Ελληνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α., προσωπικά με τον κ. Αρχηγό και την αμέριστη στήριξη του Αρχηγείου σε όλες τις εκδηλώσεις.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα έξι(6) χρόνια της προεδρίας του κ. Αρχηγού στον Λογαριασμό Αλληλοβοήθειας Αστυνομικών , τον οποίο διαδέχθηκε μετέπειτα ο κ. Μαρούντας ως πρόεδρος του Επαγγελματικού Ταμείου Αστυνομικών – Πυροσβεστών και Λιμενικών, επισημαίνοντας ότι εάν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν ήταν πρόεδρος ο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ενδεχομένως να μην υπήρχε Επαγγελματικό Ταμείο.
Ακολούθησε προσφορά δώρων και αναμνηστικών ενώ του πρόσφερε με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας ένα βιβλίο εκ μέρους του κ. Δημάρχου.

Ο κ. Αρχηγός εμφανώς συγκινημένος είπε ¨Όταν μπαίνω ειδικά σε τέτοιους χώρους , όπως τα γραφεία της Δ.Ε.Α. , αισθάνομαι διαφορετικά. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θεωρώ υποχρέωση μου να στηρίζω την Δ.Ε.Α. και το Επαγγελματικό Ταμείο και θα συνεχίσω να το κάνω. Πράγματι έτσι είναι όπως τα είπε ο Νίκος, όσον αφορά τα χρόνια που υπηρετήσαμε και οι δυο μας το Ταμείο.

 Σήμερα εάν δεν ήμουν εδώ στον Πύργο, θα ήμουν στη Γενική Συνέλευση του Επαγγελματικού Ταμείου στην Αθήνα¨.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1