Τ.Δ. Λασιθίου - Δελτίο τύπου

Αυγ 18, 2016

Σύντομο ιστορικό εκδήλωσης

Πριν από τρείς περίπου μήνες γεννήθηκε η ιδέα στα μέλη της Διεθνής ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου για την δημιουργία μιας αίθουσας όπου θα μπορούσαν να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις - ημερίδες τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου όσο και της Δ.Ε.Α. Λασιθίου.

Αρωγοί των προσπαθειών μας ήταν η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και πολλοί επιχειρηματίες του τόπου μας, όπου αγκάλιασαν την προσπάθεια μας αυτή με αποτέλεσμα την παράδοση στον Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου κύριο Πετάση Εμμανουήλ της υπερσύγχρονης αίθουσας που κοσμεί πλέον το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Νικολάου.

Σας παραθέτουμε δελτίο τύπου καθώς και φωτογραφίες από την χθεσινή (17-08-2016) εκδήλωση εγκαινίων την προαναφερθείσας αίθουσας σημειώνοντας σε αυτό το σημείο ότι ήδη έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον προς ενημέρωση ομάδων της κοινωνίας μας.

Παρακαλούμε θερμά τους διαχειριστές των ιστοσελίδων της ΔΕΑ και του περιοδικού όπως συμπεριληφθεί στο υλικό της Τ.Δ. Λασιθίου.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δ.Ε.Α/Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Τ.Δ. Λασιθίου
Φραγκάκης Κωνσταντίνος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ