Εκδηλώσεις Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας

Αυγ 10, 2016

Καρδίτσα, 27 Ιουνίου 2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  « Εκδηλώσεις για εορτή Απ. Παύλου – προστάτου του ελληνικού τμήματος ΙΡΑ»

             Στα πλαίσια της εορτής του Απ. Παύλου, προστάτου του ελληνικού τμήματος ΔΕΑ, η τοπική διοίκηση Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες τρεις σημαντικές εκδηλώσεις:
           Αρχικά την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Κρανιάς θα τελεστεί όπως κάθε χρόνο αρτοκλασία προς τιμή του Προστάτου μας, από κοινού με την τ.δ. Τρικάλων. Μετά το πέρας θα παρατεθεί μικρή δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη συνεργασία του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού.
          Στη συνέχεια την Πέμπτη 30 Ιουνίου και κατά τις ώρες 11:00’ έως 13:00’, θα πραγματοποιηθεί η 2η εθελοντική τακτική αιμοδοσία της χρονιάς για τα μέλη και τους φίλους της τ.δ. Καρδίτσας, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Με τρεις αιμοδοσίες κάθε χρόνο και με σταθερά αυξανόμενο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών, η ΙΡΑ Καρδίτσας συμβάλλει στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
         Την ίδια μέρα και ώρα 20:00’, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας πετοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι Μουζακίου – ΙΡΑ Καρδίτσας, με τη συνεργασία του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής». Σκοπός του αγώνα είναι η συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων βασικών αγαθών που θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, με μέριμνα της δομής «Βοήθεια στο σπίτι». Ο αγώνας οργανώνεται και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου.
         Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, μαζί με τις οικογένειες τους, να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και να γιορτάσουν μαζί μας.

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                
Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Γούσιας

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ