10ΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ

Αυγ 07, 2016

Δράμα, 23 Μαρτίου 2016
                                                                               
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«10ήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή...»

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,    
    Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Δράμας, το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών και τον Α.Ο.Μ.Π. «Μαχητές Δράμας», διοργανώνει από κοινού 10ήμερο «Εθελοντικής Αιμοδοσίας» από Δευτέρα 28 Μαρτίου έως Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας, από ώρες 8 π.μ. έως 1 μ.μ.
    Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιήσουμε, με το παράδειγμά μας, την κοινωνία και να συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μονάδων αίματος υπέρ του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας, προκειμένου να μπορεί να διατίθεται άμεσα αίμα σε κάθε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη και ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες, όπως π.χ. καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, διαβητικούς, άτομα με μεσογειακή αναιμία, αλλά και σε παθόντες από τροχαία ατυχήματα.
    Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Δράμα, να δώσουν εθελοντικά αίμα και να αποδείξουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ως Έλληνες Αστυνομικοί, ότι στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπό μας, με Ανιδιοτέλεια, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της I.P.A. Δράμας
κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά στα τηλέφωνα γρ. 25210 22242 , κιν. 6940435383 ή
μέσω e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ