ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ "ΤΣΑΝΤΑΛΗ" -Τ.Δ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αυγ 07, 2016

Επίσκεψη στο οινοποιείο "ΤΣΑΝΤΑΛΗ" στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής
DSCF7180
Την 8-3-2016 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής επισκεύθηκε το οινοποιείο ΤΣΑΝΤΑΛΗ στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, όπου και συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΣΑΝΤΑΛΗ Α.Ε κ. Άγγελο Δημητριάδη. Στον ανωτέρω, για την πάγια έμπρακτη συμπαράσταση στις δράσεις της Ενώσεώς μας, απονεμήθηκαν Τιμητική Πλακέτα, το Έμβλημα της IPA καθώς και Αναμνηστική Πλακέτα της Τοπικής Διοικήσεώς μας που απεικονίζει τον Αριστοτέλη.
Λίγα λόγια για την οικογένεια Τσάνταλη. Η οικογένεια Τσάνταλη είναι μια από τις παλαιότερες οικογένειες οινοποιών της Ελλάδας.Αυτή η μοναδική ιστορία 125 χρόνων εκτυλίσσεται παράλληλα με σημαντικά γεγονότα της νεότερης ιστορίας της χώρας: Ξεκινώντας από μια προσφυγική διαδρομή που οδηγεί αρχικά στις Σέρρες και μετά στη
Θεσσαλονίκη, σήμερα η οικογένεια Τσάνταλη με σεβασμό στην πολύτιμη κληρονομιά της αποτελεί τον πλέον σημαντικό πρεσβευτή της ελληνικής οινοποιίας και αποσταγματοποιίας εκτός συνόρων με παρουσία σε 55 χώρες.

Meininger Families of WineΚαι στην Έκδοση 2015-2016 “Families of Wine” του καταξιωμένου Εκδοτικού Οίκου Meininger, η οικογένεια Τσάνταλη βρίσκεται ανάμεσα στις 59 κορυφαίες οικογένειες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ