«Διαδικτυακό Σεμινάριο Αστυνομικών με θέμα: Επικοινωνία - Διαχείριση Συγκρούσεων»

Ιαν 28, 2021

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                   
    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    
         Μη Κυβερνητική Οργάνωση
      Τοπική Διοίκηση Δράμας

Δ/νση: Χρυσοβέργη 2, Δράμα
Τ.Κ. 66 133  Δράμα
Τηλ. 25210 60080 Fax 25210 60099
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    
Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr                                                                                              
                                                                                                            Δράμα, 28 Ιανουαρίου 2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 «Διαδικτυακό Σεμινάριο Αστυνομικών με θέμα:
 Επικοινωνία - Διαχείριση Συγκρούσεων»


    Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας, εν μέσω πανδημίας, ξεκινά έναν νέο κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων – σεμιναρίων με διάφορα θέματα που απασχολούν τον Αστυνομικό μέσα στη σύγχρονη κοινωνία, όπου όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται ραγδαία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, τον προβληματισμό, αλλά και την επιμόρφωσή του.

    Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο Αστυνομικών με θέμα: «Επικοινωνία - Διαχείριση συγκρούσεων», μέσω της εφαρμογής ZOOM, σε δύο θεματικές ενότητες, ήτοι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 και  Ώρα  19:00΄.

    Το θέμα θα αναπτύξει η κα. Χατζηδημητρίου Κατερίνα, η οποία είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου/Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, εξειδικευμένη στην επικοινωνία και τη θετική ψυχολογία και η οποία αποτελεί κυρίως διδακτικό προσωπικό στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, όπου εκπαιδεύει δημοσίους Υπαλλήλους Πανελλαδικά με προγράμματα εξ αποστάσεως.

    Δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Viber  6977458584, αποστέλλοντας Ονοματεπώνυμο, Υπηρεσία, κινητό και e-mail.
    Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων (μέχρι 100).

Υ.Γ. Επισημαίνεται ότι όσοι παρακολουθήσουν και τις δύο θεματικές ενότητες, θα δοθεί από τους διοργανωτές σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.


SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς         H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1