Επισκεψεις σε υπηρεσιες της Δ.Α.Λεσβου

Ιαν 05, 2021

97682e7a1e3f8c89901359872d5bb48e L

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΣΒΟΥ

Δελτίο Τύπου


Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Λέσβουτης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου, θέλοντας να διατηρήσει το εορταστικό πνεύμα, επισκέφθηκαν στις 30/12/2020 τις έδρες των Αστυνομικών Υπηρεσιώντης Λέσβου και διένειμε παιχνίδια και δώρα, για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία εξασφαλίσθηκαν με μέριμνα των Ενώσεων μας,καθώς επίσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου.
Παράλληλα, κατά τις επισκέψεις τους, τα μέλη της αντιπροσωπείας αντάλλαξαν ευχές με τους συναδέλφους και τους προσέφεραν συμβολικά δώρα (γλυκά, βασιλόπιτες, κρασιά, καθώς και υγειονομικό υλικό-μάσκες).
Παρά το γεγονός ότι φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων που θεσπίστηκαν από την Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού, δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων, οι Ενώσεις μας, παρά τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες,κατάφεραν να ανταποκριθούν στην γλυκιά προσμονή των παιδιών να τους προσφερθεί ένα δώρο κατά τις γιορτές, αλλά και να χαρίσουν στους συναδέλφους τους μια νότα χαράς και αισιοδοξίας την δύσκολη αυτή περίοδο.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία!!!

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1