Δράση της ipa Θεσσαλονίκης για άστεγους και άπορους

Δεκ 30, 2020

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="noreferrer noreferrer noreferrer noreferrer noreferrer">Email:ipathessalonikis@gmail.com 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

Θεσσαλονίκη 26-12-2020.

Παραμονή Χριστουγέννων και τα μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης μας, για να δώσουν στους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας που ζουν μόνιμα εκεί, λίγη ζεστασιά (υλική, ηθική και ψυχοκοινωνική), γιατί τα πραγματικά δώρα των Χριστουγέννων δεν τυλίγονται σε μια πολύχρωμη κόλλα χαρτί, ούτε μπαίνουν σε ένα γιορτινό πακέτο. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, η ΑΓΑΠΗ, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και η ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ αξίας και όλα αυτά που εκφράζει η Ένωσή μας και το ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

Ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και μέλη της Τοπικής μας, πρόσφεραν στους συνανθρώπους μας, από μία πλήρες ζεστή μερίδα φαγητού, γιορτινά γλυκά, τροφή μακράς διάρκειας και αξεσουάρ ζέστης ένδυσης (σκούφους, κασκόλ, γάντια & κάλτσες) ενώ το μέλος και υπηρεσιακός ψυχολόγος κ. ΚΑΝΑΚΗΣ Αθανάσιος, ανέλαβε την συμβουλευτική και ψυχική υποστήριξη τους.

Για ανταμοιβή λάβαμε το πιο ζεστό ευχαριστώ, από αυτούς που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, την έννοια της ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ!

Εμείς με την σειρά μας πρέπει να ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, για την ευγενική προσφορά τους, το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, τα Ζαχαροπλαστεία  ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και το Ξενοδοχείο ΡΟΤΟΝΤΑ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

thesa 4thesa 7

thesa5

thesa6thesa8

thessa2

thessa3

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1