ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΥΔΡΙΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ" - I.P.A. ΦΩΚΙΔΑΣ

Οκτ 28, 2020

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Λεωφ. Σαλώνων & Κων. Καραμανλή,

331 00 - Άμφισσα

Τηλ.: 22650 79400 Fax: 22650 29632

Κιν: 694 555 4048

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr


 Άμφισσα 21 Οκτωβρίου 2020  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πολιτεία, τιμώντας την προσφορά του Αστυνομικού στην κοινωνία, θεσμοθέτησε την 20η Οκτωβρίου ως «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» και ημέρα μνήμης των αστυνομικών εκείνων που θυσιάστηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος. Παράλληλα, τιμάται και ως ημέρα μνήμης του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου Προστάτη του Σώματος, ο οποίος εργάσθηκε με πάθος για την ειρήνη, την ευνομία, την ελευθερία και την ασφάλεια των πολιτών χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Για το λόγο αυτό την 20/10/2020, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άμφισσα.

Μετά το πέρας της δοξολογίας τελέστηκε Αγιασμός στο Ιερόν Ναΰδριο «Αγίου Αποστόλου Παύλου και Αγίου Αρτεμίου», το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας και κατασκευάστηκε κατόπιν ενεργειών της Τοπικής μας Διοίκησης, αφού αποτελούσε και χρόνιο αίτημα πολλών συναδέλφων. Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για την Τοπική μας Διοίκηση, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αιδεσιμότατοι Ιερείς πατήρ Νικόλαος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, πατήρ Βασίλειος ΣΕΡΕΝΤΕΛΟΣ, πατήρ Βασίλειος ΒΛΑΣΗΣ, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. ΜΠΟΥΓΑΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας κ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Εμμανουήλ, ο Διοικητής της Π.Υ. Άμφισσας Αντιπύραρχος κ. ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ Λουκάς, οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ Παναγιώτης, κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος, κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ Ιωάννης, οι Διοικητές και το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος.

Για την κατασκευή του Ιερού Ναϋδρίου ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο, τον πατέρα Νικόλαο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, και όλους τους συναδέλφους που συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα. ΖΩΜΕΝΟΥ Χρυσούλα, τους συναδέλφους κ. ΑΛΒΑΝΟ Χαράλαμπο και κ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για την βοήθεια τους, όπως και άλλους ανώνυμους δωρητές.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί δημόσια όλο το προσωπικό της Δ.Α. Φωκίδας για το έργο που προσφέρει, καλώντας τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους προς όφελος της κοινωνίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και αφοσίωσης στο καθήκον και απέναντι στον πολίτη.

Servo  Per  Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Το Διοικητικό  Συμβούλιο

fok2

fok3

fok1fok4

fok5

fok6

fok7

fok8

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1