ο Προεδρος της Τ.Δ.Σάμου στην Ξάνθη

Οκτ 24, 2020
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100 Σάμος
Αυξ. Αριθμ. 40
Σάμος 17 Σεπτεμβρίου 2020
Ε-mail:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κινητό: 6937241438
 
προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ Ελλάς, Τ.Δ Χώρας, Μ.Μ.Ε.
 
θέμα: Ευχαριστώ τη διοίκηση ΙΡΑ ΞΑΝΘΗΣ  και το ΣωματείοΣυνταξιούχων για τηΣυνάντησηστα πλαίσια τωνσχέσεωνφιλίας και συνεργασίας των δυοπλευρών σεθέματα τσίπουρο καταστάσεων!

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε Θράκη και Μακεδονία, ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Νομού Σάμου και πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, Γιώργος Αβραμίδης, βρέθηκε με την οικογένειά του στην όμορφη πόλη με τα χίλια χρώματα την Ξάνθη! ένας μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της παράδοσης, της φύσης, του καλού φαγητού και της διασκέδασης! για να βρεθεί πολλές φορές στα ταβερνάκια και σε πολλά ακόμα διάφορα σημεία της πόλης και του νομού μαζί με τους φίλους Χρήστο Ιωαννίδη, Φάνη Καραμπιπέρη, Δημήτρη Δετσαρίδη, Ασημένια Τσιλιγγίρη, Ηλία Βασιλάκη, Γιώργο Μαχαιριδη, συνοδεία τσίπουρου, χαλαρές - χαρούμενες συζητήσεις... για τις επόμενες συναντήσεις τσιπουροπαρέας! όπου θα έχουμε σίγουρα μαζί μας αυτή τη φορά τον αγαπητό μας φίλο και πρόεδρο ΙΡΑ Σερρών Στέργιο Μπάγκο ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στην μεγάλη συνάντηση που είχαμε με δυο σούβλες κατσικάκια!. 

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε γεύμα σε ταβέρνα της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης! η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου ΙΡΑ ΞΑΝΘΗΣ Χρήστο Ιωαννίδη και της Γενικής Γραμματέως Ασημένιας Τσιλιγγίρη στα πλαίσια των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας των δυο πλευρών σε θέματα τσίπουρο καταστάσεων! Ακολούθησε πολύ καλή και τεκμηριωμένη ομιλία του προέδρου ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργο Αβραμίδη, ο οποίος συνεχάρη την Διοίκηση της ΙΡΑ ΞΑΝΘΗΣ για την πρωτοβουλία της και επεσήμανε ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν δυο ομάδες εργασίας, μια για την κάθε πλευρά που θα εξετάσουν λεπτομερώς και επιστημονικά την μορφή συνεργασίας σε θέματα Τραπεζωμάτων με ζωντανή Μουσική. Το λόγο έλαβε ο Προέδρος ΙΡΑ ΞΑΝΘΗΣ Χρήστος Ιωαννίδης, ο οποίος και αυτός με την σειρά του υιοθέτησε την πρόταση του προέδρου ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργο Αβραμίδη, για τις ομάδες εργασίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για αυτή την συνεργασία που θα είναι προς όφελος των δυο πλευρών. Ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων με τοπικά προϊόντα Κρασιά, Ελιές, Ορχιδέες, Σούμα, Τσίπουρο, Αμύγδαλα, Καρύδια, Μέλι και στη συνέχεια δεξίωση στο Καφενείο με την Nteni, τον Λευτέρη (επιχειρηματία), τον Δημήτρη (ζωγράφο), τον Γιάννη (Φανοποιό), τον Τάσο (ψήστη), τον Δημήτρη (συνταξιούχο), τον Δήμαρχο, τον Βασίλη (Αντιδήμαρχο) και τον Φάνη (πρόεδρο) προς τιμή των προσκεκλημένων.

SERVO PERAMIKEKO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ      

          Αβραμίδης Γεώργιος                

----------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1