θεατρική παράσταση της θετρόPolice - Τ.Δ.ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Οκτ 09, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
     ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
     ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ταχ. Διεύθυνση: οδός Μ/ρχου Τόντου - Τ.Κ. 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
Τηλ. 2641-0-22425, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 10/2020                       Αγρίνιο : 30/09/2020
                                                                                                                                                        
   Δελτίο τύπου


   Ένα όμορφο βράδυ χάρισε στο θεατρόφιλο κοινό η καταξιωμένη πλέον θεατρική μας ομάδα "ΘεατρόPolice". Το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θεατράκι του Αγίου Κωνσταντίνου "ελέω κορωνοϊού", ανέβασε το έργο του Κόνορ Μακφέρσον "Ο Ναυτικός και ο Φάρος" σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση.

Οι αστυνομικοί ηθοποιοί Γιάννης Χριστογιάννης, Θύμιος Παπαγρίβας, Νίκος Τσαρούχης, Γιώργος Πιστιόλας και Βασίλης Σβίγγος, ανταποκρίθηκαν άριστα στις ανάγκες των ρόλων τους και εντυπωσίασαν με τις υποκριτικές τους ικανότητες.
   Ως φορείς της θεατρικής ομάδας οι δύο ενώσεις μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους συναδέλφους, για τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνουν για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Στην Διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου που υπό την δική του διεύθυνση η θεατρική μας ομάδα έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην συνείδηση των συμπολιτών μας αλλά και πανελλαδικά. Στον Δήμαρχο Αγρινίου για την αμέριστη υποστήριξη της ομάδας μας.
   Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Α/Δ Ακαρνανίας Α/Δ κ. Κακούσης Κωνσταντίνος, ο Α/Δ κ. Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος και το μέλος του Δ.Σ του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και υπεύθυνος της έκδοσης του περιοδικού της Ι.Ρ.Α κ. Παργινός Χρήστος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την υποστήριξη της θεατρικής μας ομάδας.
    Δέσμευσή μας είναι να συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που σκοπό έχει την ανάδειξη των κοινωνικών, πνευματικών, πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων των αστυνομικών.


"SERVO PER AMICEKO"

AKR1

AKR2

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1