Επίσκεψη ΚΕΚΑ ΑμεΑ & ΚΔΑΠμεΑ

Οκτ 08, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
    Κοζάνη, 07 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Κ.Ε.Κ.Α. ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κοζάνης

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) επισκέφτηκε την 26-06-2020 το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κοζάνης.

Προσφέρθηκε υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση του COVID-19, τόσο στους ωφελούμενους των Κέντρων, όσο και στους εργαζόμενους, που μέσα από τις δράσεις τους και το έργο που παράγουν, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Στους ωφελούμενους προσφέρθηκε το πρόγευμα της ημέρας, ενώ τους δόθηκαν και συμβουλές για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και της κοινωνικής συμπεριφοράς τους γενικότερα.

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, επειδή όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για την ισότιμη πρόσβαση, την ενσωμάτωση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ.


Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

kz2

kz3

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1