Δελτίο Τύπου ΤΔ Αθηνών Αττικής Ημέρα της Αστυνομίας-Εορτασμός Αγίου Αρτεμίου

Οκτ 23, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC  SECTION
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
REGION ATHENS  
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ
Ικτίνου 2,  105 52   Αθήνα
tel: +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
fax:     +30 210 5248 397
url:  https://ipaathens.blogspot.com/
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                   
Αθήνα, 20/10/2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η Ημέρα της Αστυνομίας και τιμήθηκε ο Προστάτης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρας  Άγιος Αρτέμιος, με την παρουσία πλήθους κόσμου και πραγματοποίηση εκδηλώσεων από την Αστυνομική οικογένεια.
Η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής με αντιπροσωπεία της αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Βλάσιο Βαλατσό, την Γενική Γραμματέα κα Ευθυμία Αντωνίου και το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Βασίλειο Νικολακόπουλο παρέστησαν στον εσπερινό και τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αρτεμίου που έλαβε χώρα την 19η Οκτωβρίου στον Ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών που εδρεύει στην πρώην Σχολή Αξιωματικών στην Αθήνα, παρουσία της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και απλών πολιτών.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Τοπική Διοίκηση Αθηνών  Αττικής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της και την Α΄ Αντιπρόεδρο κα Ειρήνη Μακρυδάκη στη δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας & Κορσεών κ. Ευσέβιος  παρουσία και του Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη κ. Νεκτάριου Κιούλου.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης ανάγνωσε την Ημερήσια Διαταγή στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών.
Παρόντες ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Υφυπουργός κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κων/νος Τσουβάλας, και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου.
Από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, Διευθυντές των Αυτοτελών Διευθύνσεων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες του Αρχηγείου και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων, Ενώσεων Αποστράτων και Ομίλων Φίλων Αστυνομίας.
Στη δεξίωση που ακολούθησε στο Ζάππειο η αντιπροσωπεία της τοπικής μας έδωσε το παρόν.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συγχαίρουμε τους διοργανωτές  για την άψογη οργάνωση των εκδηλώσεων του εορτασμού του Προστάτη μας.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.
Servo per Amikeco - Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος    Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

eikona 2

eikona 3

eikona 4

eikona 5

eikona 6

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1