Δράση Τοπικής Διοίκησης Αθηνών /ΔΕΑ στο πλαίσιο εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου

Οκτ 19, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ικτίνου 2,  105 52   Αθήνα
tel: +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
fax:     +30 210 5248 397
url:  https://ipaathens.blogspot.com/
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                                                                         Αθήνα, 18/10/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη μας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Τοπική Διοίκηση Αθηνών – Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ανέλαβε την πρωτοβουλία, μετά από έγκριση του Προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Νεκτάριου Κιούλου, να προβεί στον εξωραϊσμό του παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου του Ιερού ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που εδρεύει στην πρώην Σχολή Αξιωματικών επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στην Αθήνα.

Με την ευλογία του πατέρα Νεκτάριου στον Πρόεδρο της ΤΔ Αθηνών κ. Βλάση Βαλατσό, στη Γενική Γραμματέα κα Αντωνίου Ευθυμία, στο μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής κ. Βασίλειο Νικολακόπουλο, ο οποίος μαζί με τα μέλη της τοπικής Δουλγερίδη Κωνσταντίνο, Δουλγερίδη Τριαντάφυλλο, Τάσιου Αγγελική και Ρεθυμνιωτάκη Μαρία υπηρετούντες στη Διεύθυνση Προμηθειών/ΑΕΑ, οι εργασίες περατώθηκαν με επιτυχία και επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό του αύλιου χώρου, τον ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού του παρεκκλησίου, τον καθαρισμό των εικόνων και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου.

Παρών στις εργασίες ήταν και ο επίτροπος του Ιερού Ναού κ. Αβραμιώτης Χρήστος.

Εν όψει της εορτής του Αγίου Αρτεμίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ Αθηνών Αττικής εύχεται σε όλες και όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, υγεία και μακροημέρευση.

Η χάρη του Αγίου να συνοδεύει κάθε Αστυνομικό και να οδηγεί τα βήματά του σταθερά και με ασφάλεια για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Νεκτάριο για την υποδοχή και τη θερμή του φιλοξενία.

Servo per Amikeco - Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος    Η Γενική Γραμματέας
                                  ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Servo per Amikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας

mesog

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ