Επίσκεψή αντιπροσωπείας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκη

Οκτ 17, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

16-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘέμαΕπίσκεψή αντιπροσωπείας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκη

...Στο πλαίσιο Εθιμοτυπικής επίσκεψης της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και συνεργασίας με την περιφέρεια Β.Α Αιγαίου, αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Αβραμίδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Σακερλή, τον Ταμία κ. Στέφανο Μητώνα και τον Αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων κ. Κυριάκο Πατσίδη,  συναντήθηκαν στις 14-10-2019 με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκη.

    Οι εκπρόσωποι έγιναν δεκτοί σε εγκάρδιο κλίμα κατά την επίσκεψή τους από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκη όπου είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για τις δραστηριότητες τόσο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ όσο και τις επιτυχίες του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α.

 Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ προσκάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλειο Πανουράκη όπως παραστεί στις εργασίες του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ο οποίος δέχτηκε και υποσχέθηκε να συνδράμει στο έργο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενημέρωση, τονίζοντας δε ότι οι δραστηριότητες της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών είναι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς συνεισφέρουν στην αλληλεγγύη, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου και πρότεινε πως πρέπει να επεκταθούν παντού προς όφελος των μελών και δημοτών ολόκληρου του  Νομού και συνεχάρη για την συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ σε εκδηλώσεις του νησιού καθώς την Ποδοσφαιρική ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ που διαπρέπει με την συμμετοχή της σε Κοινωνικούς και Φιλανθρωπικούς σκοπούς!, τονίζοντας πως ως περιφέρεια δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην παράδοση, η οποία αποτελεί μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού μας.

Τέλλος εγινε ανταλλαγή δώρων και προσφέρθηκε από τον πρόεδρο αναμνηστικό - λάβαρο, με το έμβλημα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Σάμου.

    SERVO PER AMIKECO
    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος                                    Ο  Γεν. Γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος                         Σακερλής Γεώργιος

 

---------------------------

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ