Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο.

Οκτ 15, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Σάμος 14-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο.

   Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών αποτελούμενη από τους: πρόεδρο ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Σακερλή Γεώργιο, ταμία Μητώνα Στέφανο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Πατσίδη Κυριάκο, πραγματοποίησε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13.00 εθιμοτυπική επίσκεψή στον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου με την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και συνοδεύεται πάντοτε από την ενημέρωση και κατάθεση των αιτημάτων της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου προς τον Δήμαρχο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να αναδείξουμε τον ρόλο και το σκοπό της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, να παρουσιάσουμε τις δράσεις και τις μελλοντικές μας βλέψεις ως νεοεκλεγέν Δ.Σ. και να γνωστοποιήσουμε στον Δήμαρχο κ. Στάντζο την πρωτοβουλία μας και την θέλησή μας να δράσουμε από κοινού σε εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων και όχι μόνο.

Μέσα από τις δράσεις μας αυτές θέλουμε να προβάλλουμε τον ενεργό ρόλο που έχει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σάμου, στην τοπική κοινωνία.

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετάσχουμε, έχει στόχο να φέρει τους πολίτες κοντά στην Αστυνομία και να αναδείξουμε μέσα από το πνεύμα των εκδηλώσεων τον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ρόλο του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Τέλος αναπτύχθηκαν απόψεις και ιδέες με γνώμονα την ανάπτυξη των δράσεων με το χορευτικό τμήμα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με φιλανθρωπικούς αγώνες εντός και εκτός Σάμου για το γενικότερο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρότασή μας και δήλωσε υποστηρικτής των προσπαθειών και μελλοντικών δράσεων.
Τέλος του προσφέρθηκε αναμνηστικό - λάβαρο, με το έμβλημα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Σάμου.

"SERVO PERAMIKEKO - Υπηρετώ δια της Φιλίας"

ο πρόεδρος                    ο γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος          Σακερλής Γεώργιος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ