Ξενώνας Φιλοξενίας

Σεπ 05, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Τηλέφ.  +30 2810 274147-6936057082
Fax.   .  +30 2810 274062
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ηράκλειο   14/08/2019

  «Ι.Ρ.Α HOUSE – ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ»

H Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Τετάρτη 14/08/2019 και ώρα 10:00 αμέσως μετά την  παραλαβή και παράδοσης του ξενώνα φιλοξενίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος από τον Ταμία και εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη, παρέδωσε – δώρισε δια του προαναφερομένου  με την ιδιότητα του Προέδρου της Τ.Δ. Ηρακλείου και της Γενικής Γραμματέας κ. Έφης Φλουρή,  μια επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα για τις ανάγκες καθαριότητας του ξενώνα, την οποία παρέλαβε ο Διαχειριστής του ξενώνα κ. Πέτρος Τσίρος, παρουσία του Προέδρου της Τ.Δ. Χανίων κ. Ιωάννη Περράκη.

1
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου στηρίζει τον ξενώνα φιλοξενίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στις Στέρνες Χανιών  και ο απολογισμός των διανυκτερεύσεων στις δεκέξι (16) πρώτες  ημέρες που δόθηκε προς χρήση,  από τα μέλη της Τ.Δ. Ηρακλείου, σύμφωνα με ενημέρωση μας,  ξεπερνούν τις  είκοσι (20), με την πρώτη διανυκτέρευση να πραγματοποιείται από μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ηρακλείου.
 Ευχόμαστε ο ξενώνας φιλοξενίας κάτω από την άριστη διαχείριση της Τ.Δ. Χανίων να αποτελεί σημείο αναφοράς της άριστης φιλοξενίας, συνεργασίας και ανάπτυξη φιλίας των μελών μας παγκοσμίως και ανάδειξη  της πατρίδας μας σε όλο τον κόσμο.  
Η Τ.Δ. Ηρακλείου συγχαίρει το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και το Δ.Σ. της Τ.Δ. Χανίων για τις αποφάσεις τους που είχαν ως αποτέλεσμα να παραδοθεί το στολίδι αυτό στα μέλη μας.  

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου   


         Ο Πρόεδρος                                          H Γενική Γραμματέας
     Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                     Έφη Φλουρή 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ