2η εβδομαδα Δράσης - Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιουλ 27, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα, 21 Ιουλίου 2019Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  « 2η εβδομάδα δράσης ΙΡΑ»

           Με πλούσιο πρόγραμμα, για όλα τα γούστα, πραγματοποιήθηκε η 2η εβδομάδα δράσης του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ στην Καρδίτσα. Για μια ακόμη χρονιά, η τοπική μας διοίκηση θέλησε, μέσα από τις διάφορες δράσεις που προγραμμάτισε και πραγματοποίησε, να εμπλέξει όσο το δυνατό περισσότερα μέλη της σε αυτές, μαζί με τις οικογένειες τους και ταυτόχρονα να αναδείξει στην τοπική κοινωνία την προσφορά και το επίπεδο της Ένωσης μας.
        Ειδικότερα, η εβδομάδα άνοιξε και έκλεισε με τον ίδιο τρόπο. Από την πρώτη ημέρα τοποθετήθηκε ειδικό καλάθι στο γραφείο μας, όπου τα μέλη μας μπορούσαν να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια στάθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, όπως έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Όλα τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν στους ιθύνοντες της Δομής με τη λήξη της εβδομάδας δράσης και η προσφορά μας έγινε δεκτή με θερμές ευχαριστίες. Ταυτόχρονα συζητήθηκε το ενδεχόμενο μελλοντικών δράσεων με σκοπό την υποστήριξη του Παντοπωλείου.

66758898 921849061501233 5499073106989285376 n Αντιγραφή
         Στα πλαίσια της εβδομάδας δράσης διοργανώθηκε και η 2η τακτική αιμοδοσία για το 2019. Η τοπική μας διοίκηση σταθερά τα τελευταία χρόνια διοργανώσει τρεις αιμοδοσίες ετησίως και προωθεί συνειδητά την εθελοντική αιμοδοσία.

IMG 20190627 125315

Το απόγευμα της ίδιας μέρας υποστηρίχθηκε η ομάδα καλαθοσφαίρισης της τοπικής μας, που αγωνιζόταν στον προημιτελικό του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων του Δήμου Καρδίτσας. Η ομάδα μας είναι άξιος πρεσβευτής της τοπικής μας, αφού εδώ και μια πενταετία συμμετέχει σε διοργανώσεις με οδηγό το «Ευ αγωνίζεσθαι».

IMG 20190702 194730
         Ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή είχε η δράση πεζοπορίας που διοργάνωσε για πρώτη φορά η τοπική μας για μικρούς και μεγάλους. Στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο φαράγγι του Ανθοχωρίου, κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα, η πολυπληθής ομάδα περπάτησε μέχρι τους πανέμορφους καταρράκτες και μετά την επιστροφή απόλαυσαν το πικ νικ που είχε ετοιμάσει η τοπική μας κάτω από την πλούσια σκιά των δέντρων και δίπλα στα τρεχούμενα νερά. Πραγματική όαση μέσα στον καύσωνα που επικρατούσε εκείνες τις μέρες.

IMG 20190630 111246
           Η κορύφωση, φυσικά, των εκδηλώσεων ήρθε με την τέλεση της καθιερωμένης αρτοκλασίας προς τιμή του Αποστόλου Παύλου, προστάτη του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς, όπου εφημέριος είναι ο συνάδελφος - κληρικός π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο οποίος κάθε χρόνο μας υποδέχεται με θέρμη.

εικόνα Viber 2019 07 16 19 10 49 1024x768
           Τέλος, για κλείσιμο των εκδηλώσεων μας επιλέξαμε να προσφέρουμε στα μέλη και τους φίλους μας μια απολαυστική βραδιά κάτω από τα αστέρια, στον πιο όμορφο καλοκαιρινό χώρο της πόλης. Τα μέλη και οι φίλοι μας που βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν μια τέλεια καλοκαιρινή βραδιά, με πλούσιες γεύσεις και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
            Με την ευκαιρία της 2ης εβδομάδας δράσης και των επερχόμενων διακοπών, η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί όλους όσοι ενίσχυσαν με την παρουσία τους τις δράσεις μας και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι!
            
‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ