Δελτίο Τύπου αιμοδοσίας ΤΔ Αθηνών-Αττικής / ΔΕΑ

Ιουλ 23, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC  SECTION
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
REGION ATHENS
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
                                                                                                                                                                                          Αθήνα, 22  Ιουλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η  Εθελοντική Αιμοδοσία στην οποία συμμετείχε και στήριξε η Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών  που διοργάνωσε το Ε.ΚΕ.Α. (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας) την Κυριακή και τη  Δευτέρα  21 και 22 Ιουλίου 2019, από ώρα 09.00 έως 20.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΜΕΤΡΟ Συντάγματος, στο πλαίσιο της συνεργασίας οι «4 Εποχές της Αιμοδοσίας».
Η  ανταπόκριση των συναδέλφων αλλά και των οικογενειών τους  στην πρόσκλησή μας ήταν συγκινητική, καθώς πολλοί από αυτούς προσήλθαν προκειμένου να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής στο συνάδελφο αλλά και συνάνθρωπό τους.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους που αιμοδότησαν, στους φίλους αλλά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο ΔΣ του Ε.ΚΕ.Α. κα Χάρις ΜΑΤΣΟΥΚΑ , στις κυρίες ΠΑΖΙΟΥ Κωνσταντίνα, ΖΩΚΑ Νάνσυ. επισκέπτριες υγείας & υπεύθυνες συντονισμού της διαδικασίας, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους γιατρούς που πραγματικά αγκάλιασαν την ΤΔ Αθηνών-Αττικής, ως νέο εγγεγραμμένο μέλος του Ε.ΚΕ.Α..
 Η ΤΔ Αθηνών-Αττικής πιστή στις αρχές του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης θα συνεχίσει να ανοίγει δρόμους συνεργασίας προς όφελος των συναδέλφων και μελών της.

 


Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος    Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία
Servo per Amikeco
   Υπηρετώ δια της φιλίας   

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ