Σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών

Ιουν 29, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

                                                                                           Άμφισσα, 28 Ιουνίου 2019  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας καθώς και τους εξειδικευμένους ιατρούς για την άψογη παρουσίαση του σεμιναρίου. Η επιστημονική ομάδα αποτελούνταν από τους επαγγελματίες υγείας κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Αλέξανδρο, Διευθυντή χειρούργο ο οποίος παρουσίασε την θεματική ενότητα Καρπα - Πνιγμός & Λιποθυμία, από την κ. ΦΛΩΡΟΥ Ευθυμία, ΠΕ Νοσηλεύτρια με θέμα Κατάγματα - Διαστρέμματα, από την κ. ΚΟΚΜΟΤΟΥ Ευθυμία, ΤΕ Νοσηλεύτρια και την κ. ΓΑΛΑΤΟΥ Νίκη, ΤΕ Νοσηλεύτρια MSc, Τομεάρχης Χειρουργικού Τομέα με θέμα Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις (ΚΕΚ), και την κ. ΤΟΥΜΠΑ Κωνσταντίνα, ΤΕ Νοσηλεύτρια με θέμα Εγκαύματα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Αναπλ. Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Γεώργιο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας Επιπυραγό κ. ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΟ Ιωάννη, τον εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Ιτέας Ανθυπασπιστή κ. ΛΑΓΚΑ Νικόλαο με το προσωπικό των Υπηρεσιών τους καθώς και τους εκπροσώπους των Φυλακών Κράτησης Μαλανδρίνου και Άμφισσας, τους συναδέλφους, φίλους και μέλη μας που παραβρέθηκαν.
 
Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
         Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ                                             Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1