Δελτίο τύπου "3η Εθελοντική Αιμοδοσία"-Τ.Δ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Ιουν 29, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
    Κοζάνη, 28 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η 3η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019

Για μια ακόμα φορά αστυνομικοί, εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης για συμμετοχή στην 3η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης, 04 Ιουνίου 2019 στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
Τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης, γνωρίζοντας ότι 10 λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να χαρίσουν ζωή, τα αφιέρωσαν για τον συνάνθρωπό μας, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την  κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε η Πρόεδρος Φωτεινή Ρώμα στο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, αλλά και σε όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.
Την πρωτοβουλία αυτή ενθάρρυναν τόσο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Σιόρεντας Δημήτριος, όσο και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής Κεραμάς Θεόδωρος, οι οποίοι και συνεχάρησαν τους εθελοντές αιμοδότες.
Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη της – εθελοντές αιμοδότες που για ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα.
Επειδή «το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται», η Ένωσή μας θα  συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις.

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ