ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ-Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ

Μαϊ 13, 2019

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.
Λ.  Δημοκρατίας  3 - Κομοτηνή    
Κομοτηνή 12-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ  -  ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκεύη 10-05-2019 με αφορμή τον εορτασμό της «Γιορτής της Μητέρας» στις 12-05-2019, μέλη του Δ.Σ. της  Τοπικής  Διοίκησης  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, προσέφεραν στις γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης καθώς και στις γυναίκες του επιτελείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λουλούδια και ευχετήριες κάρτες.
Αρχικά μεταβήκαμε στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου κ. Νικόλαου ΜΕΝΕΞΙΔΗ όπου λάβαμε θερμής υποδοχής και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή ενώ παράλληλα οι γυναίκες αστυνομικοί παρέλαβαν τα δώρα τους.

Έπειτα μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ που αποτελεί και μέλος του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, όπου παρουσία όλων των γυναικών αστυνομικών του Επιτελείου έγινε η προσφορά των λουλουδιών.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και τέλος τη Σχολή αστυφυλάκων και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων.
Κοινός παρονομαστής της άνω δράσης ήταν η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συναδέλφους και η εξωστρέφεια καθώς λουλούδια εδόθησαν σε όλες τις αστυνομικούς μέλη μας και μη καθώς και σε γυναίκες που δεν είναι ακόμη μανούλες, γιατί πεποίθηση μας είναι πως …κάθε γυναίκα είναι μία εν δυνάμει μανούλα!

Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η  Πρόεδρος


Ζωή ΣΚΕΥΑ
    Ο  Γεν.  Γραμματέας


Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ