Αγώνας τριαθλου 6ο Almira MAN -Τ.Δ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Μαρ 28, 2019

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Κατερίνης η αθλητική διοργάνωση «6ο AlmiraMAN», Διεθνής αγώνες τριάθλου και αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Το AlmiraMAN είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε από την αγάπη και το μεράκι κάποιων ανθρώπων για τον αθλητισμό, με την αμέριστη βοήθεια και σύμπραξη του Δήμου Κατερίνης, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και πλήθος εθελοντών, αφήνοντας τα προηγούμενα έτη τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (International Police Association εν συντομία I.P.A.), μέλη της οποίας θα λάβουν μέρος στην ανωτέρω αθλητική διοργάνωση, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του «6ο AlmiraMAN», εξασφάλισαν προνομιακές τιμές συμμετοχής για τα μέλη της I.P.A., όχι μόνο σε Εθνικό επίπεδο αλλά και σε Διεθνές.

Ειδικότερα η αθλητική διοργάνωση «6ο AlmiraMAN» περιλαμβάνει:
1) AlmiraSwimm:  περιλαμβάνει τρεις (3) ανεξάρτητους κολυμβητικούς αγώνες ανοιχτής θάλασσας, αποστάσεων: 1.000 μ., 2.500 μ. και 5.000 μ..
2) AlmiraFAST: αποτελεί τον μικρό αγώνα τριάθλου και περιλαμβάνει 750 μ. κολύμβηση - 20 χλμ. ποδηλασία και 5 χλμ. τρέξιμο (ομαδικό και ατομικό).
3) AlmiraMAN: αποτελεί τον μεγάλο αγώνα τριάθλου και περιλαμβάνει 1.9 χλμ. κολύμβηση - 90 χλμ. ποδηλασία και 21 χλμ. τρέξιμο (ομαδικό και ατομικό).
4) Παράλληλα με τα ανωτέρω θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας ποδηλασίας και τρεξίματος για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
5) Αγώνα Kids triathlon (200μ. Κολύμβηση – 4 χλμ. ποδηλασία- 1.2 χλμ. τρέξιμο)
Οι αγώνες διεξάγονται σε κλειστούς, για την κυκλοφορία οχημάτων, δρόμους.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν απλή ιατρική βεβαίωση για την ικανότητα της συμμετοχής τους
Το πρόγραμμα της αθλητικής διοργάνωσης έχει ως ακολούθως:
Σάββατο 12 Μαΐου 2018
10.30΄ Ώρα εκκίνησης AlmiraSwimm 1.000, 2.500 και 5.000 μέτρων.
13.00΄ Ώρα εκκίνησης Kids triathlon
15.30΄ Ώρα εκκίνησης Almira FAST (ομαδικό και ατομικό)
18.00΄ Διεξαγωγή Αθλητικής – Προπονητικής Ημερίδας στο Συνεδριακό χώρο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA (απόσταση 500 μ. από τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων)
20.00΄ Διεξαγωγή Τεχνικού Συνεδρίου
20.30΄ Pasta Party στο Almira Beach bar
Κυριακή 13 Μαΐου 2018
07.30΄ Ώρα εκκίνησης AlmiraMAN (ομαδικό και ατομικό)
Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας ποδηλασίας και τρεξίματος για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
15.00΄ Απονομές
Οι διοργανωτές του «6ο AlmiraMAN», προσφέρουν στους συμμετέχοντες:
1) Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα
2) Αναμνηστικό μετάλλιο (τερματίσαντες)
3) Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
4) Τροφοδοσία σε νερά, αναψυκτικά, ισοτονικά, τζελ και σνακ κατά την διάρκεια του αγώνα (μόνο για τους συμμετέχοντες στο AmiraFAST και AlmiraMAN)
5) Σκουφάκι κολύμβησης
6) Σάντουιτς (μπαγκέτα με γαλοπούλα-κασέρι-μαρούλι-ντομάτα),χυμός και φρούτο μετά το πέρας του αγώνα
7) Pasta party
8) Αθλητικό σακίδιο (μόνο για τους συμμετέχοντες στο AlmiraMAN)
9) Βραχιόλι συμμετέχοντος με προσφορές σε τοπικά καταστήματα εστίασης.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για την αθλητική διοργάνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.almiraman.gr καθώς και στο facebook στη σελίδα https://el-gr.facebook.com/almiraMAN/ ή να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το κόστος συμμετοχής που εξασφάλισε η Τοπική Διοίκηση Πιερίας για τα μέλη της I.P.A. παγκοσμίως έχει ως εξής:
1) AlmiraSwimm:  είκοσι (20) ΕΥΡΩ ανεξαρτήτου διαδρομής
2) AlmiraFAST: ατομική συμμετοχή σαράντα (40) ΕΥΡΩ και ομαδική συμμετοχή πενήντα πέντε (55) ΕΥΡΩ
3) AlmiraMAN: ατομική συμμετοχή ενενήντα (90) ΕΥΡΩ και ομαδική συμμετοχή εκατόν δέκα (110) ΕΥΡΩ.

Επίσης η Τοπική Διοίκηση Πιερίας εξασφάλισε δέκα (10) δωμάτια double bed (δίκλινα) για τα μέλη της I.P.A. που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση «6ο AlmiraMAN», με δυνατότητα αναβάθμισης ορισμένων εξ αυτών σε τρίκλινα και late check out, στο Ξενοδοχείο της Παραλίας Κατερίνης HOTEL San Antonio δύο (2) αστέρων, ιδιοκτησίας του επίτιμου μέλους της I.P.A. κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Κώστα με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ. επικοινωνίας 6945629954, με σταθερές τιμές είκοσι οκτώ (28) ΕΥΡΩ με πρωινό ανά διανυκτέρευση σε double bed room και late check out (εικοσιπέντε (25) ΕΥΡΩ το μονόκλινο). Το Ξενοδοχείο HOTEL San Antonio απέχει λίγα μέτρα από το χώρο διεξαγωγής της αθλητικής διοργάνωσης και διαθέτει ειδικό χώρο για αποθήκευση των αθλητικών εξοπλισμών.

Οι ανωτέρω παροχές (συμμετοχή στην αθλητική διοργάνωση και διαμονή - διατροφή) με τις αναγραφόμενες ως άνω τιμές, παρέχονται στα μέλη της I.P.A. εφόσον αυτά επιδείξουν την ταυτότητα μέλους (νέου τύπου και θεωρημένη με το ειδικό αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά), όποτε αυτή απαιτηθεί από τους διοργανωτές (π.χ. αποστολή με email κατά την υποβολή αίτησης συμμετοχής ή δέσμευσης του δωματίου ή στη Γραμματεία του αγώνα ή στη reception του Ξενοδοχείου).

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ