ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Δ.Ε.Α./ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Φεβ 22, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr


Άμφισσα, 09 Φεβρουαρίου 2019

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε εξαιρετικό κλίμα με την παρουσία μελών και φίλων, τους οποίους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους, κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δ.Ε.Α. / Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας  την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Δ.Α. Φωκίδας.
Στην όμορφη εκδήλωση μας η Τοπική Διοίκηση στα πλαίσια της συνεισφοράς προς την Δ.Ε.Α./Τ.Δ. Φωκίδας και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε στην βράβευση ως Τιμής Ένεκεν των απόστρατων Αστυνομικών Ταξιάρχου ε.α.  ΡΟΥΜΕΛΗ Παναγιώτη, Υπαστυνόμου Β΄ ε.α. ΠΟΥΛΟ Σίμο και Ανθυπαστυνόμου ε.α. ΜΑΡΟΥΛΗ Θωμά καθώς και στην βράβευση τέκνων μελών μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε μπουφές.
Ευχαριστούμε θερμά τον αιδεσιμολογιώτατο πάτερ Ανδρέα για τον αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και του χορηγούς των φλουριών κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα ιδιοκτήτη των chalet ΞΕΝΙΟΣ στην ορεινή Ναυπακτία για την ευγενική προσφορά του ενός διημέρου που προσέφερε, την κ. ΠΕΡΛΙΓΚΑ Αλεξάνδρα ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων AEGEAN στην Άμφισσα για την δώρο επιταγή καυσίμων και τον κ. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ Λουκά ιδιοκτήτη Γυμναστηρίου στην Ιτέα Φωκίδας και μέλος του I.P.A. CLUB για την δωρεάν συνδρομή ενός μηνός.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ Παναγιώτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ Ιωάννης και ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος.

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ   Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ