"Χριστουγεννιάτικη 2ήμερη εκδρομή στη Δράμα"

Ιαν 24, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132

Κοζάνη, 21 Ιανουαρίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικη διήμερη εκδρομή στη Δράμα

    Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A) πραγματοποίησε κατά το 2ήμερο 20 & 21-12-2018 εκδρομή στη Δράμα, με προορισμό την Ονειρούπολη και το σπήλαιο Αγγίτη.
    Η αναχώρηση έγινε το πρωί της Παρασκευής από την Κοζάνη και μετά από μία στάση για καφέ, το μεσημέρι φτάσαμε στο ξενοδοχείο στη Δράμα όπου τακτοποιηθήκαμε.
    Στη συνέχεια, νωρίς το απόγευμα επισκεφθήκαμε το χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δράμας, την παραμυθένια Ονειρούπολη, όπου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε το πιο αυθεντικό παραμύθι των εορτών! Σε ένα ονειρικό περιβάλλον, με μουσικές και χρώματα, όλοι οι εκδρομείς, παιδιά και «μεγάλοι» που ένιωσαν πάλι παιδιά…, συμμετείχαν σε ποικίλες δράσεις.
    Στο Σπιτάκι της Αστυνομίας μας υποδέχτηκαν αστυνομικοί της Δ.Α. Δράμας και μας ενημέρωσαν για τις δράσεις τους, ενώ αργότερα με το φανταστικό τρενάκι περιηγηθήκαμε στην πόλη και καταλήξαμε σε ταβέρνα της περιοχής, όπου απολαύσαμε εξαιρετικό φαγητό και ζωντανή μουσική, στους ρυθμούς της οποίας χορέψαμε..
    Την επόμενη ημέρα, αφού πήραμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, επισκεφθήκαμε ξανά την Ονειρούπολη-… γιατί ποτέ ο χρόνος εκεί δεν είναι αρκετός..- όπου περιηγηθήκαμε εκ νέου, και τα παιδιά της εκδρομής απόλαυσαν πέραν των άλλων και το παγοδρόμιο.
    Ακολούθως, αναχωρήσαμε για το σπήλαιο πηγών Αγγίτη που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης, ενώ ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες.
    Στη συνέχεια επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο μας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και το Mediterranean Cosmos, που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, για να ζήσουμε στο εορταστικό πνεύμα των ημερών και να απολαύσουμε  το μαγικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
    Αξιοσημείωτη ήταν η φιλοξενία της Τοπικής Διοίκησης Δράμας στην οποία θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό της, τον κύριο Σκάρλιο Μηνά για την ουσιαστική βοήθεια που μας παρείχε καθώς και για τις εκπλήξεις που μας επεφύλαξε.
    Τέτοιες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν από την Ένωσή μας με στόχο την συνένωση όλων των μελών και την καλλιέργεια πνεύματος φιλίας.


Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή   Η Γ. Γραμματέας

                         ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ