ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Δ..Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ Τ Δ. ΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 20-01-2019

Ιαν 21, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
CHANIA CRETE REGION
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
33 ΧΡΟΝΙΑ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
1986-201
Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής
Ενότητας Χανίων- Τ.Κ. 73100 Χανιά
Τηλ.28210-57023-50047
Fax. 2821057023- 50047
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμε Πρόεδρε της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Χριστόδουλε Χριστοδουλή,

Αξιότιμε Πρόεδρε της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Γιώργο Αναστασιάδη,

Αξιότιμε Πρόεδρε του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρε της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αγαπητέ φίλε Ηλία ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης,
Σας ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή και την υπέροχη αδελφική και αξέχαστη φιλοξενία, της οποίας έτυχαν ο υπογράφων και ο αντιπρόεδρος Γρηγοράκης Κυριάκος ,ως εκπρόσωποι τής Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων, στην πανέμορφη πόλη της
Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της Ετήσιας Τακτικής κοινής Γενικής Συνέλευσης ,του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α Θεσσαλονίκης.
Το γεγονός ότι η βοήθειά σας είναι σταθερή και διαρκής, πραγματοποιώντας σημαντικές προσφορές προς την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Χώρα, ,αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ευαισθησίας σας προς το “Servo Per Amikeco” και των γνήσιων αισθημάτων συναδελφικής αλληλεγγύης που σας διακατέχουν.
Στο μάθημα της «συναδελφικότητας , φιλίας και αγάπης», η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης , η Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης και ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης, παίρνετε αναμφίβολα Άριστα!

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για την Ένωσή μας , η κοινωνία μας, αλλά και οι νέοι συνάδελφοι μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα ,από όπου και αν προέρχονται. Αυτά με την στάση και το λόγο όλων των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών σωματείων αλλά & ΙΡΑ Χώρας που χαιρέτισαν στην Ετήσια Τακτική κοινή Γενική σας Συνέλευση ,
στάλθηκαν και θα παραμείνουν ως πυλώνες για μια Ένωση ενωμένη , δυνατή, με πρόσημο την αγάπη και την αδιαπραγμάτευτη αληθινή φιλία !!
Αυτή που τα αρμονικά συνεργαζόμενα σωματεία Θεσσαλονίκης, δίνουν απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα όλα αυτά τα χρόνια!! Με αγαστή συνεργασία και φιλία, θα πορευθούμε μαζί με επιτυχία και τα επόμενα χρόνια Ευχόμαστε σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργία!

Μετά τιμής και αδελφικής αγάπης
“Servo per Amikeco”
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο Πρόεδρος Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων
Ιωάννης Περράκης

Χανιά 16 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ:
1.-Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2. ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

50517256 2519520391453364 1984366283361091584 n

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ