Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης-ΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεκ 18, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

MAKAROS IPA


 Άμφισσα,  10 Δεκεμβρίου 2018  

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης»

Η  Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Φωκίδας με την υποστήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας οι «Άγιοι Ανάργυροι» και του Δήμου Δελφών πραγματοποίησαν το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Χριστολιάς Καμπεράκης», φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, μεταξύ  της I.P.A. Φωκίδας και των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών Άμφισσας (Μάκαρος Άμφισσας – Γ.Α.Σ. Άμφισσας), προκειμένου να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη ένδυσης για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.

IMG 5141

Ο αγώνας ήταν μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα για να αναδείξουμε και να ευαισθητοποιήσουμε  την τοπική μας κοινωνία στην συμμετοχή του εθελοντισμού και της προσφοράς. Γεγονός που επετεύχθη με μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να βάλουμε ένα σημαντικό καλάθι «ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ».    

Παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Φωκίδας Α/Δ κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ Παναγιώτη, των Αναπλ. Διευθυντών Φωκίδας Α/Δ κ. ΧΟΛΕΒΑ Αθανάσιου και του Α/Δ  κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ Ιωάννη, συναδέλφων και φίλων δίνοντας την υπόσχεση και σε άλλες ανάλογες δράσεις.

S0668634

Παρόν στον αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Δελφών κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. ΚΑΠΠΟΣ Ευστάθιος και κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος.

IMG 5143

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, τους συναδέλφους και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα, των παραγόντων της τοπικής ομάδας του Μάκαρου τον κ. Πρόεδρο Πρασσά Νικόλαο, τον κ.Τζαμτζή Βασίλειο, τον κ. Τζαμτζή Σπυρίδων και φυσικά τον Διαιτητή κ. Πετώνη και την Γραμματειακή Υποστήριξη την κ. Παπαδήμου και τον κ. Κουλό για την εθελοντική τους συμμετοχή στην πραγματοποίηση του αγώνα.

S0329107

Και τέλος για τα πρακτικά ο αγώνας έληξε υπερ της ομάδας των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών Άμφισσας με σκορ 48 - 45 . . . . .!   

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ο  Γενικός Γραμματέας


    


    

Ιωάννης Λαμπαδάρης      Ανάργυρος Ζωμένος 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ