Ημεριδα ΤΔ Αθηνων-Αττικης

Δεκ 18, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ
Ικτίνου 2, 105 52  Αθήνα
Τηλέφ.: +30 210 5227 187 & +30 210 5222804
Fax:     +30 210 5248 397
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                            


                                                                       Αθήνα  8 Δεκεμβρίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας με θέμα:
«Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30΄ στο Αμφιθέατρο του 1ου Ενιαίου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ», απευθυνόμενη  στους μαθητές, με εισηγητή τον έμπειρο συνάδελφο κ. ΜΥΘΥΜΗ Κων/νο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ημερίδα διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιο Καπλάνη και  παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι μαθητές αλλά και   εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Τους διοργανωτές παρουσίασε ο Διευθυντής του  Λυκείου ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) κ. Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ.
Ο ομιλητής της Ημερίδας επικεντρώθηκε στην ενημέρωση για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον Διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Λυκείου, τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιο Καπλάνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Λεωτσάκο  και όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στην άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας μας.
S E R V O   P E R   A M I K E C O

Ημεριδα σε Αγια Βαρβαρα


                                             

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ