εκδρομή ΤΔ ΚΙΛΚΙΣ στο " παρκο των ευχών " Λάρισα

Δεκ 18, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  «Μονοήμερη εκδρομή εν όψει των Χριστουγέννων στο ΄΄Πάρκο των Ευχών΄΄ στην πόλη της Λάρισας»  

DSC 0506 

                                         - Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε μαζί με την Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς μονοήμερη εκδρομή εν όψει των Χριστουγέννων για τα μέλη και τέκνα των μελών μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επιλέξαμε διαφορετικό προορισμό. Για φέτος επιλέξαμε να επισκεφτούμε την όμορφη πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα το ΄΄Πάρκο των Ευχών΄΄

DSC 0524

. - Αναχωρήσαμε από το Κιλκίς τις πρωινές ώρες της  Κυριακής 16/12/2018 και φτάσαμε στην πόλη της Λάρισας μετά από 2 ώρες περίπου. Εκεί μας περίμενε ο πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας ο οποίος μας υποδέχθηκε μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής του. Αφού κάναμε ανταλλαγή αναμνηστικών και δώρων, μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στην πόλη της Λάρισας και παρέθεσε γεύμα στην Τοπική μας σε εστιατόριο της πόλης όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για διάφορα θέματα που αφορούν την IPA καθώς και την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

DSC 0494

- Η ομορφιά του πάρκου φάνηκε μετά την δύση του Ηλίου όπου χιλιάδες χρωματιστά λαμπιόνια ζωντάνεψαν το πάρκο στην τεράστια έκταση των 64 τ.μ.. Συναντήσαμε την Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών και πολλά άλλα που χάρισαν μοναδικές ώρες παιχνιδιού και Χριστουγεννιάτικες στιγμές σε όλους μας ειδικά δε στα μικρά παιδιά. Γεμάτοι από Χριστουγεννιάτικη διάθεση επιστρέψαμε πίσω με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη της Λάρισας.

DSC 0553

-Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς κο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ Τριαντάφυλλο και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία για την διοργάνωση της εκδρομής καθώς και την Τ.Δ. Λάρισας και προσωπικά τον πρόεδρο της Τ.Δ. κο ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία που μας προσέφερε.

DSC 0556

-Τέλος ευχαριστούμε όλους του εκδρομείς που συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με υγεία για την 4η Χριστουγεννιάτικη εκδρομή

μας!!!!!                                                                                  SERVO    PER   AMICEKO
               Ο         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο    ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     

                 ΤΑΡΝΑΡΑΣ     Κωνσταντίνος                                       ΜΑΚΡΗΣ  Σταύρος                                                                                         
                                 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ