Συμμετοχή Τ.Δ.Σάμου στη 14η Φιλική Συνάντηση

Δεκ 05, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1, 2ος όροφος.

 

Σάμος 4 Δεκεμβρίου 2018

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Θέμα: «14η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών»

Για ακόμη μια χρονιά, αυτή τη φορά στην πανέμορφη Ναύπακτο! 30 Νοεμβρίου 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια Φιλική Συνάντηση (14η) Τοπικών Διοικήσεων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. Καραπατάκη Ιωάννη, παρουσία του Σεβασιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά, του Δημάρχου Ναυπάκτου κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο και των προέδρων Τοπικών Διοικήσεων ΙΡΑ χώρας.

20181201 183819
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Ναύπακτο η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Αιτωλίας φρόντισε να ξεναγηθούμε στις ομορφιές της Ναυπάκτου, τα κάστρα, το Μουσείο και την γέφυρα Ρίου Αντίρριου.
Κατά την διάρκεια των εργασιών, εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ  Ιωαννίνων παρουσιάστηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Παργινό Χρήστο  πρόταση για ηλεκτρονική έκδοση βιβλίου μαγειρικής σε μορφή PDF, η οποία και χειροκροτήθηκε από όλους τους συνέδρους! η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου θα συμμετέχει με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα των νησιών Σάμου Ικαρίας και φούρνων.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση της 14ης Φιλικής Συνάντησης Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών.

 

Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ο  Γενικός Γραμματέας

    

    

Αβραμίδης Γεώργιος    Σακερλής Γεώργιος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ