Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαίνια γραφείων Τ.Δ.Σάμου

Οκτ 26, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τοπική Διοίκηση Σάμου

 

Σάμος 26 Οκτωβρίου 2018


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, ΠΟΑΣΑ,

Κοινοποίηση: Τ.Δ ΙΡΑ ΔΕΑ, Συνδέσμους-Ενώσεις Αποστράτων, ΜΜΕ


Θέμα: Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.


Εγκαινιάστηκαν την τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων στα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, τα οποία συστεγάζονται επί της παραλιακής λεωφόρου, Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1, 2ος όροφος.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους μελών και φίλων που έδωσαν το σύνθημα, του SERVO PERAMIKEKO (Υπηρετώ δια της Φιλίας) παρουσία του Υπεύθυνου Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος κ. Κάρκαλη Κυριάκο ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των εγκαινίων, τιμήθηκε με ειδική τιμητική πλακέτα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ΙΡΑ, μεταβίβασε τις ευχές του Εθνικού Τμήματος και του προέδρου κ. Καραπατάκη Ιωάννη, συναντήθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε απόψεις για διάφορα θέματα.

Επίσης από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου τιμήθηκε με ειδική τιμητική πλακέτα για την προσφορά του, το μέλος της ΙΡΑ, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου, Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος Σαμιακής Αρωγής, πρόεδρος Βοήθειας στο Σπίτι, πρόεδρος ΚΑΠΗ Σάμου, ο Στρατηγός ε.α κ. Πατσίδης Κυριάκος.

Ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την συνεχή παρουσία στις εκδηλώσεις τους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο, ο οποίος είναι και μέλος της ΙΡΑ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη για την παραχώρηση του χώρου των γραφείων και για την άριστη ανιδιοτελή συνεργασία τους και εξήρε την ανεκτίμητη συμβολή του, στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που ως στόχο έχουν να στηρίξουν τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, που αντιμετωπιζουν προβλήματα διαβιώσεις! συνεχίζοντας ευχαρίστησε τον πολιτικό μηχανικό από το Καρλόβασι της Σάμου κ. Ελένη Νικόλαο για τη στήριξη, το Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αστυνομικών (ΠΟΑΣΑ) για την οικονομική βοήθεια τους!  ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην χορευτική ομάδα που λειτουργεί με υπεύθυνο τον γραμματέα κ. Σακερλή Γεώργιο έχοντας για χορό διδάσκαλο την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Παντελούκα Ελένη! και βέβαια δε μπορούσε να μη αναφερθεί στην αγαπημένη όλων ποδοσφαιρική ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ όπου μέλος αυτής είναι και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος στην ομιλία του συνεχάρη όλα τα μέλη της Αστυνομικής οικογένειας, ευχήθηκε καλορίζικα τα νέα γραφεία, λέγοντας σε όλους να τα επισκεπτόμαστε συχνά και πως ο ίδιος είναι από τα παλαιότερα μέλη της ΙΡΑ.

Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης στην ομιλία του δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν οι Αστυνομικοί να μη έχουν το δικό τους σπίτι - τα γραφεία τους, για να βρίσκονται και να συζητούν τα προβλήματά τους αλλά και τις κοινωνικές δράσεις τους! τέλος, ο Δήμαρχος Σάμου Συνεχάρη όλους τους Αστυνομικούς που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία!.

Τους χαιρετισμούς έκλεισε ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτής Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ. Κάρκαλης Κυριάκος ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στην δραστήρια τοπική διοίκηση της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, το SERVO PERAMIKEKO, στο Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ, και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για το κοινωνικό και πολιτιστικό της έργο.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτής Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ. Κάρκαλης Κυριάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σάμου κ. Αμυρσώνης Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος της κοινότητας βαθέος κ. Βαρούμας Νικόλαος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της 79 ΑΔΤΕ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Στρατηγός ε.α κ. Πατσίδης Κυριάκος, η πρόεδρος κα. Μαυρίδου Μαρία και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, ο σκηνοθέτης με τη θεατρική ομάδα του Αρχηγείου της ελληνικής Αστυνομίας κ. Μπασιάκος Γεώργιος, ενώ, η αίθουσα, τα γραφεία και ο όροφος είχαν γεμίσει ασφυχτικά με την παρουσία συναδέλφων και φίλων.

SERVO PERAMIKEKO (Υπηρετώ δια της φιλίας).


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας


Αβραμίδης Γεώργιος                 Σακερλής Γεώργιος