1η εβδομάδα δράσης του Ελληνικού τμήματος.-ΤΔ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ιουλ 01, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩN - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 

          ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση: οδός Κυριαζή – Τ.Κ. 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
τηλ.  2641-0-22425, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Δελτίο τύπου


Η τοπική μας διοίκηση στα πλαίσια της πρώτης εβδομάδας δράσης του Ελληνικού τμήματος της  Δ.Ε.Α από 23/06 έως 29/06/2018 πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις.
1. Στις 25/06/2018 συμμετείχε με ομάδα δρομέων είκοσι μελών της οι οποίοι έτρεξαν με την φανέλα της Ι.Ρ.Α στον αγώνα δρόμου 5χλμ, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με το τοπικό παράρτημα του Ο.Κ.Α.Ν.Α. Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε  με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών. Η τοπική μας διοίκηση με την συμμετοχή της έστειλε ηχηρό  μήνυμα ότι είμαστε μαζί στον αγώνα  κατά των ναρκωτικών και υπέρ του αθλητισμού.
2. Στις 28/06/2018 πραγματοποίησε αρτοκλασία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Διαμαντεϊκα Αγρινίου. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμάς, ενώ παρευρέθηκαν σύσσωμες οι αρχές της πόλης προεξάρχοντος του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιου.
Η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη μας που στήριξαν τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε και δεσμεύεται να συνεχίσει με δράσεις και εκδηλώσεις  προς όφελος των συναδέλφων αλλά και της κοινωνίας.
Για το Δ.Σ
Ο
Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Ταμπακέλης Δημοσθένης

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1