Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εορτασμός Αποστόλου Παύλου-ΤΔ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιουν 30, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ
Ικτίνου 2, 105 52  Αθήνα
Τηλέφ.: +30 210 5227 187 & +30 210 5222804
Fax:     +30 210 5248 397
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                            


                                                                       Αθήνα   29  Ιουνίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επισημότητα εορτάστηκε στις 29 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ στη Λ. Μεσογείων 96 από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, η μνήμη του Προστάτου Αγίου της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών, Παύλου, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Πρόεδρος του ΕΤ ΙΡΑ κ. Ιωάννης Καραπατάκης, οι Αντιπρόεδροι κκ Μαρούντας και  Σκάρλιος και η κυρία Μακρυδάκη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασίλειος Παπάς, ο Ταμίας κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης, ο αρμόδιος διεθνών σχέσεων και αναπλ. Γεν. Γραμ. κ. Κυριάκος Κάρκαλης, το μέλος κ. Βλάσιος Βαλατσός, ο διευθύνων τις συνεδριάσεις του ΔΣ κ. Κων/νος Λύτρας, η Αντιπρόεδρος της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κ. Έφη Αντωνίου, ο Γεν. Γραμ. κ. Σταύρος Σταυρακάκης, ο Ταμίας κ. Σπύρος Ασημακούλας, ο αρμόδιος δημοσίων σχέσεων κ. Εμμανουήλ Κυριακάκης, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας κ. Γιώτα Λουρίδα, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών κ.Ιωάννης Σκλάβος, πολλά μέλη εν ενεργεία και εν αποστρατεία της ΤΔ Αθηνών – Αττικής ΙΡΑ.

DSCN4686
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι πέραν της θρησκευτικής αξίας που έχει η σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη σημασία στη συνείδηση όλων των εθελοντών εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικών που υπηρετούν τις αρχές του “SERVO PER AMIKECO”. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος για τη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της ΔΕΑ καθώς και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο για την πνευματική διακονία στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
Ευχαρίστησε όλους για τη συλλογική προσφορά και διαβεβαίωσε, ότι το ΔΣ θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους. Ακολούθησε μικρή δεξίωση .
Ευχόμαστε στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!


S E R V O   P E R   A M I K E C O


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ