Εκδρομή της Τ.Δ.Λέσβου

Ιουν 30, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ        
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ        
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΣΒΟΥ        
        
Στρ. Μυριβήλη & Μ. Κουντουρά 2        
81 100 – Μυτιλήνη Λέσβος        
 22510.58880      22510.58881        
        
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική μας Διοίκηση, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων, διοργάνωσε την πρώτη εκδρομή της, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018. Σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους λίγες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα.
Αρχικά, επισκεφτήκαμε την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου όπου παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια ήπιαμε καφέ στο κυλικείο που βρίσκεται στο προαύλιο της Μονής.
Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο Γενί Λιμάνι, ένα πολύ γραφικό λιμανάκι στη Σκάλα Κάπης όπου κολυμπήσαμε και παίξαμε στη παραλία ενώ στη συνέχεια γευματίσαμε σε ταβέρνα της περιοχής.
Τέλος, σταματήσαμε στα Ξαμπέλια, μια εξαιρετική παραλία του νησιού, όπου ήπιαμε τον απογευματινό μας καφέ, φάγαμε παγωτό και κολυμπήσαμε στη πανέμορφη θάλασσα, μικροί και μεγάλοι παίξαμε παιχνίδια στη παραλία.
Η μετακίνηση έγινε με λεωφορείο που μίσθωσε η Τοπική μας Διοίκηση και ήταν δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο «PARIS TOURS» για την άψογη συνεργασία, που μας βοήθησε στην οργάνωση της εκδρομής καθώς και τον υπεύθυνο δρομολογίων κο Στέλιο Νταρέλλη.
Ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη εκδρομή μας!!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Σαμαράς    Πολυχρόνης Κανιμάς

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ