Θεατρική παράσταση " Τα Όντα" στο θέατρο Δημήτριος Βλησιδης.

Ιουν 16, 2018
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΡΙΘ: 2/52/634   
   
Χανιά 14 Ιουνίου 2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Από μια καλλιτεχνική παρουσίαση ημέρα γιορτής για το χανιώτικο θέατρο με στόχο την αλληλεγγύη την τέχνη και παράλληλα να συγκεντρωθούν χρήματα για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α), προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δεν θα μπορούσε να λείπει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που με την συμμετοχή της στην έξοχη θεατρική παράσταση του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ – ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, που παρουσίασε την 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.30, στο Θέατρο “Βλησίδης Δημήτριος”, το έργο της Βεριβάκη Χριστίνας «Τα Όντα» , έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα του SERVOPERAMICEKO αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών.
Την παράσταση στην οποία συμμετείχε σε σημαντικό ρόλο και η ηθοποιός αγαπητή συνάδελφος και φίλη Βοηθός Γενικού Γραμματέα της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ κ. Βιγλακη Ελένη, παρακολούθησαν ο υπογράφοντες πρόεδρος Ιωάννης Περράκης, η Γενική Γραμματέας Ελένη Παπαθανασίου και ο επικεφαλής της εξελεγκτικής επιτροπής της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ Κλεάνθης Μουστάκας.
Εκεί, όπου η ασημαντότητα γίνεται σπουδαιότητα με ρυθμό άλογο και επαναληπτικό. Εκεί, όπου η πλοκή χάνει την δομή της. Εκεί, όπου σε πρίσματα τεθλασμένα αντανακλάται το χάος επισκιάζοντας την κοσμική αρμονία. Εκεί, όπου η Έντεχνη Κοινωνία έχει Ημερομηνία Λήξης, θα συναντηθείς με τα Όντα….
Συγχαρητήρια στην συνάδελφο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ που τίμησε την Ι.Ρ.Α. αλλά και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα.
 
SERVO PER AMIKECO    «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                         Η Γενική Γραμματέας           
Ιωάννης Περράκης                Ελένη Παπαθανασίου

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ